Видео с мъж, представящ се за депутат, който пали билборд

...
Видео с мъж, представящ се за депутат, който пали билборд
Коментари Харесай

Анонимен депутат подпали билборд, разкри с каква цел

Видео с мъж, представящ се за народен представител, който пали билборд с реклама на цигари , бе публикувано в медиите и обществените мрежи. Оказа се, че видеото, както и писменото послание на мнимия народен представител са част от акция на съдружие „ България без пушек “, което има за цел да обърне внимание на казуса с непълната възбрана за рекламиране цигари .
Анонимният народен представител е знак на нетърпимостта към несправедливостите и зависимостите , които убиват безусловно и преносно нас и нашите деца, обявиха от организацията посредством писмо, изпратено до медиите.

Целта ни е той да подсети на същинските народни представители, че зависимостите, както тези на обществото от тютюневите произведения, по този начин и тези в Народното събрание от тютюневите лобита са нездравословни и погубват живота и здравето ни , показват от " България без пушек ".


 
Чрез изгарянето на един основан от нас билборд искахме да покажем нуждата от премахването на всички същински такива, които приканват хората към тютюнопушене и продават цигари най-много на подрастващите, изясняват от организацията.



Те показват и статистика, съгласно която България е една от последните страни в Европейски Съюз, къдет о „ малки врати “ в закона за здравето и тютюневите произведения към момента разрешават рекламата и спонсорирането на тютюневи произведения.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР