Видео с Джъстин Бийбър и Хайли Бийбър предизвика бурни реакции

...
Видео с Джъстин Бийбър и Хайли Бийбър предизвика бурни реакции
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър крещи на жена си? Хайли отговори на коментарите след появата на скандално видео

Видео с Джъстин Бийбър и Хайли Бийбър провокира бурни реакции в обществените мрежи. На клипчето се вижда по какъв начин 26-годишният музикант крещи на жена си.

Кадрите са напревени след осъществяване на Джъстин в клуб в Лас Вегас и провокираха редица мнения. Предположенията обаче са, че не става въпрос за скандал, а за говорене на висок звук, тъй като към тях е доста шумно. Хора, които са участвали на момента обявиха също, че Бийбър не е крещял на половинката си, с която са женени от към този момент две години.

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки 

Видеото стана толкоз известно, че принуди Хайли да разяснява обстановката в Инстаграм. Красавицата разгласява обща фотография с Бийбър, на която се целуват и прегръщат, а към нея е написала, че си спомня за хубавите моменти, които са имали през уикенда. Към фотото тя е споделила текст, с който приканва хората да не имат вяра на спекулациите и слуховете, които се появиха в последните часове.

" Хора, не се подвеждайте по отрицателните нелепости ", написа хубавицата към фотографията, която качи на story, а с това ясно демонстрира, че тийн звездата несъмнено не ѝ е крещял нападателно, а просто е приказвал на висок звук, с цел да го чуе брачната половинка му.

Виж още: Дъщерята на Тодор Батков за самочувствието и вярата в себе си! Защо K.LINA e била несигурно дете? 

Изображение: https://www.instagram.com/haileybieber/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР