Видео с брутални сцени на сексулно насилие над бебета, са

...
Видео с брутални сцени на сексулно насилие над бебета, са
Коментари Харесай

Брутално!Спипаха видео със секс насилие над бебета

Видео с брутални подиуми на сексулно принуждение над бебета, са разкрили служители на реда в дома на димитровградчанин, написа Хасковска Марица.

В средата на ноември антимафиоти от отдел „ Киберпрестъпност “ на ГДБОП организираха профилирана интервенция за противопоставяне на онлайн полова употреба на деца. При подхванатите дейности са открити и арестувани петима мъже за владеене и разпространяване посредством “P2P ” мрежи в Интернет на материали, съдържащи брутални подиуми на детска полова употреба, заяви Министерство на вътрешните работи.

В хода на интервенцията са осъществените претърсвания и изземвания в Стара Загора, София, Казанлък и Димитровград. По време на процесуално-следствените дейности в пет жилища, населявани от арестуваните, киберекспертите са открили голямо количество /над 2 терабайта / видео файлове и изображения с брутални подиуми на полово принуждение над деца на възраст 5 - 9 години. На един от адресите – в Димитровград, в наличието на 30% от откритите видео файлове жертвите били бебета на възраст до 3 месеца. В процеса на работата по случая е изяснено, че мъжете са развивали активността си в интервал от към и над 3 години.

Цялата публикация прочетете тук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР