Видео публикувано в Instagram профила на Arganjo_Ig показва защо легналите

...
Видео публикувано в Instagram профила на Arganjo_Ig показва защо легналите
Коментари Харесай

Porsche Boxster полетя във въздуха и показа защо не трябва да се преминава бързо през неравности на пътя

Видео оповестено в Instagram профила на Arganjo_Ig демонстрира за какво легналите служители на реда би трябвало да се минават с ниска скорост и какво се случва, в случай че това не се случи. Главният воин в клипчето е Porsche 718 Boxster, което минава през натоварено кръстовище със солидна скорост, само че секунди по-късно, притежателят му най-вероятно съжалява доста за това.

От фрагментите не излиза наяве с каква тъкмо скорост се движи Porsche-то и въпреки да наподобява като надалеч от оптималните километри, които може да развие, то сигурно това не е подобаващата скорост за прекосяването на този пътен сектор. Въпреки, че случаят се разминава без удар и без потърпевши хора, то това сигурно ще послужи като урок за лидера, а може би и за някои хора, които ще изгледат видеото.
`Porsche

Porsche-то безусловно полита във въздуха откакто минава през дребна грапавина при започване на кръстовището, а при приземяването си „ забива нос “ в пътя. За наслада, лидера не губи надзор над спортното возило и съумява да го удържи, макар лекото поднасяне. Вижте видеото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР