Видео, публикувано преди дни в TikTok, разрази огромна дискусия сред

...
Видео, публикувано преди дни в TikTok, разрази огромна дискусия сред
Коментари Харесай

Жена отмъсти брутално на годеника си за изневяра

Видео, оповестено преди дни в TikTok , развихри голяма полемика измежду потребителите и се трансформира в цялостен шлагер.

Блогърка на име Лий, която създава бижута и аксесоари, е споделила история за " най-тъжната поръчка ", която е получавала.

Нейна редвовна клиентка е шокирала със странна молба. Тя желала да направи неприятна изненада за годеника и най-хубавата ѝ другарка - две огърлици с обидни надписи, които няма по какъв начин да преведем.

Причината била елементарна - тя ги хванала да вършат секс, което означавало, че годеникът ѝ изневерил с най-хубавата ѝ другарка.

Лий демонстрира скриншот на коментара, който е получила от клиентката. " Току-що разбрах, че годеникът ми ми е изневерил с най-хубавата ми другарка. Наближава рожденият ѝ ден и желая да ѝ подаря нещо, с цел да знаят всички коя е тя ".

Излъганото момиче е поискало да бъдат направени две огърлици с обиди за погрешният ѝ мъж и нейната двулична другарка.

Въпреки че в началото се колебаела Лий изпълнила молбата на клиентката си и даже прибавя към поръчката за трето колие с надпис " Кралица ", което било подарък за поръчителката.
Жена отвори сякаш елементарен долап в кухнята, а това което се криеше откъм гърба шокира TikTok (ВИДЕО)
Ново видeo, публикувано в супер известната измежду подраставащите обществена мрежа TikTok, се трансформира в цялостен шлагер за лайкове и спо...
Прочети повече
" Искам да ѝ припомня, че е кралица и заслужава най-хубавото ", изяснява блогърката. Момичето признава, че това е " най-тъжната поръчка ", която в миналото е получавала.

В рамките на един ден видеоклипът на блогърката има повече от 680 000 гледания. Много консуматори се възхитиха на този метод на възмездие.

 
@stirofbeauty This is the saddest order I recieved
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР