ВИДЕО -Пристигнах в Цюрих за участието ми в World Economic

...
ВИДЕО -Пристигнах в Цюрих за участието ми в World Economic
Коментари Харесай

Борисов е на икономическия форум в Давос /ВИДЕО, ОБНОВЯВА СЕ/

ВИДЕО -

Пристигнах в Цюрих за присъединяване ми в World Economic Forum в Давос и визитата ми в Лихтенщайн, където ще се срещна с принца и министър-председателя. Това написа в профила си в обществената мреже министър председателят Бойко Борисов. Международните задължения му попречиха да участва през днешния ден на вота на недоверия към държавното управление, което разлюти опозицията.

От фотосите излиза наяве, че в Швейцария Борисов е посрещнат от Меглена Плугчиева. Нейният мандат като български посланик в Швейцария изтече, само че очевидно някогашният министър от Тройната коалиция е получила продължение на сегашния, тъй като няма президентски декрет за нов.

Американският президент Доналд Тръмп също дойде в Цюрих, откъдето се насочи за скикурорта Давос за присъединяване в Световния стопански конгрес. От Цюрих стопанинът на Белия излетя с хеликоптер до Давос.

Там международният стопански и политически хайлайф чака с неспокойствие да чуе какво има намерение да каже Тръмп по своите планове по отношение на реализирането на концепцията си „ Америка преди всичко ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР