Видео показва тежката катастрофа между два автомобила на бул. Цар

...
Видео показва тежката катастрофа между два автомобила на бул. Цар
Коментари Харесай

Камери запечатаха тежката катастрофа в центъра на Пловдив

Видео демонстрира тежката злополука сред два автомобила на бул. „ Цар Борис III Обединител ” от нощес. Припомняме, че в резултат на случая 18-годишен юноша е с заплаха за живота, а останалите участници в злополуката са с други нелеки пострадвания. От фрагментите се вижда, че единият лидер не стопира на знак " Стоп ", а другият кара с превишена скорост.
Прочетете още
Както TrafficNews заяви, случаят е станал към среднощ на кръстовището с ул. „ Граф Игнатиев ”, когато лек автомобил Мерцедес не спрял на знак стоп и се сблъскал с различен автомобил от същата марка. Първата кола управлявал 18-годишен с 15-дневен стаж зад кормилото. Той е превозен в болница със сериозна контузия в региона на главата.

В сериозно положение е негов сателит на същата възраст, лекарите се борят за живота му. Медицинска помощ е оказана на 17-годишно момиче и 22-годишен юноша, пътували във втория автомобил с 23-годишен лидер. Пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата водачи са негативни. Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Работата по случая продължава.

От УМБАЛ " Свети Георги " оповестяват, че трима са потърпевшите след случая и са докарани в Спешното поделение. Едното 18-годишно момче е в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване с мозъчен оток и с заплаха за живота. Другото 18-годишно момче е в Клиниката по неврохирургия с фрактура на черепа, няма да се правят интервенции, оставен е за наблюдаване няколко дни от експертите. Третият потърпевш е 17-годишно момиче с травма на носа, която отхвърля хоспитализация.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР