Видео показва как тежки камиони изхвърлят строителни отпадъци в дере.

...
Видео показва как тежки камиони изхвърлят строителни отпадъци в дере.
Коментари Харесай

Камиони изхвърлят строителни отпадъци в столичен квартал ВИДЕО

Видео демонстрира по какъв начин тежки камиони изхвърлят строителни боклуци в дере. През него минава река в столичния квартал „ Бояна ”. Според хората запушването на реката може да провокира и наводняване.

„ По сведения на водачи, които минават отсам, строят детска градина и от общината са им споделили да изхвърлят строителните боклуци. Защото им е по-евтино, в сравнение с да идат на хранилище ”, разяснява жителят на квартала Михаил Недялков пред кореспондент на Нова.

Разрешение има от кмета на регион „ Витоша ”. Според него се изхвърлят пръст и камъни, с които се укрепва брегът, който бил пропаднал.

„ Изхвърля се земя. Координаторът за „ Бояна ” ме заведе и ни алармира, че една част от дерето беше пропаднала. Да възстановим опцията брегът да бъде подпрян, както е бил преди. Последният път, когато съм бил там - нямаше проблем с насипване ”, уточни кметът на Район „ Витоша ” Теодор Петков.

Живеещи в квартала настояват, че тежката техника е разширила улицата и е унищожила дървета и шубраци. Кметът на регион „ Витоша ” споделя, че специалисти го уверили, че дерето с реката няма по какъв начин да бъде засипано. По сигнала стартира инспекция и Столичната община.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР