Видео показва как талибанските сили за сигурност патрулират в Кабул

...
Видео показва как талибанските сили за сигурност патрулират в Кабул
Коментари Харесай

Талибаните изглежда патрулират в Кабул на ролери, докато носят AK-47, видео показва

Видео демонстрира по какъв начин талибанските сили за сигурност патрулират в Кабул на ролери.

Униформените носят AK-47 до момента в който се движат през трафика.

Талибаните поеха цялостен надзор над Афганистан през 2021 година след изтеглянето на американските войски.

Изглежда, че талибанските сили за сигурност употребяват нетрадиционен тип превоз за наблюдаване улиците на Кабул — ролери.

Видеоклип, оповестен в YouTube, демонстрира нещо, което наподобява като няколко униформени членове на талибаните, носещи AK-47 и „ скичиращи “, държейки се за камион, до момента в който ги теглят.

>

На моменти въоръжените мъже, чиито талибански флагове са закачени на раменете им, се отделят от транспортните средства и ловко се промъкват през трафика на своите ролери.

Видеото демонстрира зяпачи в профил на пътя, които следят конвоя с интерес.

22-минутното видео има саундтрак от фонова музика в жанр Холивуд и може да се чуе виене на сирена.

Видеото е оповестено от афганистански YouTuber който разказва себе си като състезател по паркур. Надписът на видеото го разказва като „ военно зрелище на фигурно пързаляне по улиците на Кабул. “

Хлъзгавият видеоклип наподобява е изработен с пропагандна цел и е отклоняване от типовете наличие, оповестено преди този момент от YouTuber.

Други видеоклипове в канала демонстрират YouTuber да прави паркур и са озаглавени на персийски, за разлика от видеото с ролери, което наподобява е снимано от някой в ​​камиона и е озаглавено на британски, което допуска, че е снимани, с цел да доближат до западна аудитория.

След изтеглянето на американските войски от Афганистан през август 2021 година талибаните поеха цялостен надзор над страната.

Ислямската въоръжена група смъкна предходния афганистан държавно управление и възвърне това, което те назовават ​​Ислямско емирство на Афганистан, формалното име на тяхното държавно управление.

Откакто пое властта, групата е изправена пред наказание от интернационалните организации за ограничението на правата на дамите и медиите и репресии върху възприеманите съперници.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР