Видео от втора акция на вицепремиера Валери Симеонов в нощен

...
Видео от втора акция на вицепремиера Валери Симеонов в нощен
Коментари Харесай

Нова акция на Симеонов в Слънчев бряг, посрещат го с "оставка" и "довиждане"

Видео от втора акция на вицепремиера Валери Симеонов в нощен Слънчев бряг, оповестени в обществените мрежи, провокира противоречиви реакции. Този път Симеонов, компактно обкръжен от кордон служители на реда, извърши инспекция в клуб „ Бедрум ".

Видеото е озаглавено „ Топло посрещане ", а на него се вижда по какъв начин инспекцията в нощния клуб е съпроводена с крясъци „ Оставка " и „ Довиждане " от посетителите на бара към вицепремиера. За разлика от през вчерашния ден, когато самият Симеонов оповести детайлности от инспекцията в петък вечер в бар „ Оксижен " в персоналния си профил във Фейсбус, този път резервира безмълвие.

Припомняме, че инспекция на заместител министър-председателя, докара до ареста на ди джей Станчо, гостуващ реализатор в бар „ Оскижен ", задържането от полицията на персоналния му преносим компютър и генерира вълна от неодобрение в обществените мрежи.

Тогава в прессъобщение, от Министерство на вътрешните работи - Бургас подчертаха, че „ стремежът е дисциплиниране на комерсиалните обекти към съблюдаване на законовите условия ". Към момента от вътрешното ведомство не са коментирали снощната интервенция в Слънчев бряг.

Още при започване на юли Симеонов сподели пред кореспонденти в Бургас, специфичен апарат, който замерва шума и се закани да затвори заведенията-рецидивисти, които редовно нарушават нощната тишина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР