Видео на мъж, който се заравя жив в земята за

...
Видео на мъж, който се заравя жив в земята за
Коментари Харесай

Най-гледано в YouTubе: Мъж се заравя жив в земята

Видео на мъж, който се заравя жив в земята за 50 часа, стана най-гледаното наличие, качено в Ютюб през 2021 година Това сочи статистика, оповестена през седмицата от платформата за видеосподеляне. Статистиката е съпроводена и от разбор на някои от основните трендове на годината и държанието на потребителите.

Създателят на видеото Мистър Бийст (Mr. Beast) e тоталният първенец на годината. Джими Доналдсън, както е същинското име на ютюбъра, е безапелационен образец за триумф в YouTube, заснемайки елементарни и елементарно обясними опити, посредством които тотално е разкрил тайната на това по какъв начин тъкмо работи логаритъмът на видеоплатформата. Заради голямата си гледаемост, достигнала 151 млн. души за 8 месеца, откогато видеото е качено, YouTube ще заплати на Доналдсън над 16 млн. $. Съвсем настрана остават всички останали доходи на Звяра от реклами, участия или продажба на брандирани артикули и услуги. Мr. Beast също е отпред в листата „ Създатели “ на Ютюб. Важно е да се означи, че в този лист шест от 10-те водачи са от сферата на гейминга – задоволително значимо, с цел да си извършите извод какво се търси и какво е забавно на феновете и изобщо за мястото на компютърните игри в уеб културата на днешния ден.

На второ място през 2021 година е точно гейминг видео - Minecraft Speedrunner VS 5 Hunters, с 63 милиона гледания. Видеото е запис на сесия от известната игра „ Майнкрафт “, в която за към 30 минути потребителят Dream (Мечта) съумява да реализира забележителни триумфи в опитите си да излезе от подземна мина, да скача отвисоко, да се измъква от чудовища и най-после да убие змей. Впечатляващите 34 000 коментара са оповестени под видеото му, множеството от тях възхищаващи се от неповторимите умения на Dream да премине през куп трудности и да остане жив.

Трето в класацията е видео, в което известният тюбър Марк Робър за следващ път разплита телефонна машинация. Може би си мислите, че този вид схеми са присъщи единствено за България. Не, те върлуват по целия свят, а уредниците им са големи незаконни мрежи, работещи през граници и съвсем напълно онлайн. И по този начин от няколко години Робър основава същинско онлайн риалити шоу, в което влиза по дирите на измамниците и им изпраща вместо предстоящата сума пари кутия, която изхвърля лепящ се по тях брокат, а и излъчва ухаещ на пръдня газ. Това е за премия, преди полицията да влезе и да ги залови. Видеото на Марк е гледано 47 000 000 пъти, а в него става дума за измамници от Индия, които завличат почтени наивници в Съединени американски щати със суми от по $10-12 хиляди. Определено си коства да видите момента, в който измамниците отварят „ магическата кутия “ на Марк. Как ще го видите ли? Ето по какъв начин – кутията си има камера и можете да се насладите на този неповторим момент, написа " Телеграф ".

Четвърто място в класацията е записът на шоуто на Пепси за полувремето на финала на американската футболна лига (NFL). Тук няма нищо чудно. Супербоул, както се назовава този край, е най-гледаното единично телевизионно предаване в света. Затова е разбираемо и че този вид излъчвания събира голяма гледаемост в Ютюб , в случай че от ден на ден консуматори употребяват платформата за отсрочено гледане, както и поради цялостната наклонност малкия екран да губи дял в световен проект за сметка на видеосъдържанието в интернет и обществените мрежи. Конкретното шоу през 2021 година включваше осъществявания от звезди като Др. Дре, Снуп Дог. Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар, което изяснява и големия интерес.

На пето място се подрежда видео, отдадено на аутизма и стигмата, на която са подложени децата в това положение. Историята е за Тим и неговия брат Сам, който е аутист. Дълго време Тим се подиграва и пренебрегва брат си, като по всякакъв начин се пробва да го изключи от заниманията и игрите с приятелите им, тъй като „ Сам е бавноразвиващ се “. В последна сметка всичко това стига до майка му, която заповядва на Тим в продължение на една седмица да позволява Сам до игрите и по този начин да се убеди, че той не просто не изостава, а в действителност даже се оправя по-добре от останалите деца. Поучителното видео, отдадено на толерантността, приключва с поантата „ Аутизмът не е увреждане, а специфичност. Хората, които имат това положение, не са по-лоши или слаби от нас, а просто са разнообразни “.

От Ютюб споделят също, че сега най-гледани са късите клипове, до 3 минути, които са генерирали по към 15 милиарда гледания дневно през годината. От онлайн изданието socialmediatoday разясняват, че дейното промотиране на този вид видеа от логаритмите на Ютюб е в действителност част от тактиката на Google да задържи потребителите си на фона на все по-голямата известност на Тик-Ток, който напълно неотдавна стана най-популярната обществена мрежа измежду лицата под 18-годишна възраст. От Google се стремят да спрат тази наклонност, тъй като в случай че тя продължи, след 10 години Тик-Ток ще е водещата мрежа в диапазона 20-30 години, нещо, което Google сигурно не желае да се случва.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР