Видео, на което се вижда примиерът Кириакос Мицотакис да се

...
Видео, на което се вижда примиерът Кириакос Мицотакис да се
Коментари Харесай

Скандал в Гърция: Премиерът Мицотакис на закуска с 50 души

Видео, на което се вижда примиерът Кириакос Мицотакис да се причислява към празненство с 50 души в къщата на депутата от " Нова народна власт " Христодулу Стефанадис в Евдилос на остров Икария по време на обиколката му в района, взриви гръцката общност.

Според информация съответното „ събиране " е проведено в чест на премиера и е мощно коментирано, както в обществените мрежи, по този начин и от формалната съпротива.

В изказване локалната организация на СИРИЗА дефинира въпросния случай като „ Трагичен завършек на визитата на премиера, с тълпата от десетки хора на тераса на депутата за прощаване, в нарушаване на всички ограничения, подписани персонално от него. Смятаме, че сходно държание, като се изключи че е рисково, съставлява засегнатост за икарийския народ, който заплаща висока цена от ограниченията за възбрана. "

След мощните опозиционни и публични реакции депутатът, провел събирането, който е доктор по специалност, съобщи, че след финала на визитата на премиера на острова, където са разисквани хода на имунизациите, локалните проблеми и насърчаването на планове за развиване, е поканил премиера на лека закуска, където е участвала защитата му и съпътстващите го лица. Стълкновение е станало след идване на хора, които са желали да го видят персонално.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР