Видео, на което се вижда как полицаи пребиват задържан в

...
Видео, на което се вижда как полицаи пребиват задържан в
Коментари Харесай

България настръхна, брани полицая, пребил дрогиран ВИДЕО

Видео, на което се вижда по какъв начин служители на реда пребиват арестуван в Казанлък, скандализира обществените мрежи. А последвалото премахване на служител на реда накара България да настръхне!

По-рано денем стана ясно, че задържането на 25-годишния мъж е след гонка и пукотевица от страна на полицията. Мъжът е престъпно проявен, а тестванията демонстрират, че е карал след приложимост на опиати.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Стара Загора дефинират дейностите на чиновниците си като неприемливи.

" Със заповед на шефа на ОДМВР-Стара Загора е формирано дисциплинарно произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност и същите до момента в който трае това ще бъдат отстранени от служба ", сподели основен контрольор Христо Петров от районно управление (на МВР) - Казанлък.

Оказва се, с цел да се стигне до съответното задържане, служителите на реда преследват автомобила на мъжа близо половин час.

" Започва рисково каране в градската част на града. Впоследствие излиза отвън града по околовръстния път в насрещното придвижване. Предприема доста рисково каране с доста пъти с благоприятни условия за ПТП ", разяснява Петров.

За да спрат автомобила на мъжа служителите на реда стрелят с револверите си по гумите на автомобила. 20 минути откакто гонката стартира, автомобилът към този момент е отвън придвижване, само че преследването не завършва. 25-годишният стартира да тича. Това е моментът, в който служителите на реда нанасят ударите.

Хора се събраха довечера пред полицията, с цел да защитят униформения. Мрежите безусловно прегряха от мнения.

" Малко му е! Този дрогиран вид можеше да убие наши деца, да убие още някой като Милен Цветков. Браво на служителя на реда ", гласяха всеобщо мнения във фейсбук в отбрана на служителя на реда, който на клипа удря крепко хванатия водач.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР