Видео минути след залавянето на стрелеца от Казан, който извърши

...
Видео минути след залавянето на стрелеца от Казан, който извърши
Коментари Харесай

Показаха първия разпит на стрелеца от Казан

Видео минути след залавянето на стрелеца от Казан, който извърши нахлуване в локално учебно заведение и аргументи гибелта на възпитаници и учители, бе показано в обществената мрежа Телеграм.
От фрагментите се вижда по какъв начин 19-годишния стрелец от Казан Илназ Галявиев крещи и назовава себе си „ господ “: „ Преди към два месеца разбрах това. В мен се разсъни страшилище, започнах да ненавиждам всички, постоянно мразех всички, " цитира думите му съветският вестник “Коммерсантъ “, предава организация Фокус. 
 Какви са били претекстовете на стрелеца в учебното заведение в Казан Какви са били претекстовете на стрелеца в учебното заведение в Казан
Нападението в учебно заведение в Казан евентуално е стимулирано от възмездие и ненавист, сподели източник от органите на реда пред ТАСС. " По предварите...
„ Аз осъзнах, че съм Бог. Просто разбрах това, само че не внезапно, преди два месеца. През лятото у мен стартира да се пробужда страшилище. Аз започнах да ненавиждам всички. Аз постоянно мразех всички. Още повече започнах да ги ненавиждам! “ – е декларирал младежът пред органите на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР