Видео качено в групата Арена Благоевград, разбуни духовете на благоевградчани

...
Видео качено в групата Арена Благоевград, разбуни духовете на благоевградчани
Коментари Харесай

Рамка от стара табела за малко не уби 12-годишен скейтбордист

Видео качено в групата " Арена Благоевград ", разбуни духовете на благоевградчани довечера. На клипа се вижда по какъв начин дете, което кара скейтборд, се удря в желязна рамка от остаряла табела, която е сложена извънредно ниско на тротоара.

Инцидентът се случва в сряда към 19:20 часа в квартал " Струмско ", наоколо до детска градина. От удара в рамката детето пада на земята, а на помощ му се отзовават минувачи.

Момчето, което е на 12 година, е настанено в " Пирогов ".



Oт мненията под видеото излиза наяве, че това не е първия случай на това място.

 Снимка: Скрийншот от видеото

 Снимка: Скрийншот от видеото

След случая от общината оповестиха, че се подхванали незабавни ограничения за унищожаване рисковото оборудване. Кметът на Благоевград - Румен Томов, написа в профила си, че рамката ще бъде отстранена още на следващия ден.

" Днес, към 19.20 часа в кв. " Струмско ", 12-годишно дете, карайки скейтборд, се е блъснало в структура на остаряла осведомителна табела. Веднага разпоредих инспекция, която откри, че табелата е сложена преди повече от 10 години, при създаване на улицата от компанията реализатор. Бях на място и разпоредих, още на следващия ден оборудването да бъде отстранено. Посетих и младежа, който по думите на лекарите няма съществени контузии, няма счупвания, контактен е, само че поради епидемиологичната конюнктура и неналичието на свободни кревати в нашите лечебни заведения, беше превозен до УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ", където ще остане под наблюдаване. В непрекъснат контакт съм с майката и съм изразил подготвеност да оказа помощ при потребност ", осведоми Томов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР