Видео и снимки от спецакцията в столичния кв. Орландовци от

...
Видео и снимки от спецакцията в столичния кв. Орландовци от
Коментари Харесай

МВР с видео от спецакцията в столичния кв. Орландорци

Видео и фотоси от спецакцията в столичния кв. " Орландовци " от 7 март пусна през днешния ден пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Кадрите демонстрират ареста на арестуваните, както и откритите у тях оръжия, огромен брой персонални карти, телефони, преносим компютър и друга техника.

Припомняме, че през днешния ден Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за непрекъснат арест на 12 лица по делото ‚Орландовци ".

Групата, по данни на проверяващите, се е занимавала с разпространяване на опиати, грабежи, обири, произвеждане и разпространяване на акцизни артикули без бандерол.

Операцията бе извършена от Столична дирекция на вътрешните работи, Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура след близо 7-месечно наблюдаване и следствие на незаконната ѝ активност.

през вчерашния ден, 8 март, прокуратурата повдигна обвинявания на 14 души след спецакцията в столичния квартал " Орландовци ".

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви през вчерашния ден, че двамата полицейски чиновници, помагали на Гольовците са задържани.

На 7 март в столичния квартал " Орландовци " беше обезвредена проведена незаконна група за разпространяване на опиати и грабежи. Тогава стартира и следствието на възможното присъединяване на двама чиновници на Второ РПУ в София.

По-късно на същия ден стана ясно, че двамата полицейски чиновници осигурявали чадър при осъществяването на съответните закононарушения от Гольовците. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР