Видео: фейсбукПремиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на строежа на

...
Видео: фейсбукПремиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на строежа на
Коментари Харесай

Борисов: Българският казан в ада не се пази, даже теглят българите сами към дявола

Видео: фейсбук

Премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на градежа на тунела на Автомагистрала “Струма “ край Железница, Симитлийско, съпроводен от зам. районния министър Николай Нанков.

Работниците не се тормозиха, а той ги поздрави. Премиерът самичък си управляваше джипа, а на обекта бързо се появи новия водач на ГЕРБ в Пиринско и евродепутат Андрей Новаков, написа " Труд ".

„ 90% от хората се изрекоха, че би трябвало да минава магитрала през дефилето, само че българите сами си вършим тиня, разяснява Андрей Новаков пред премиера, визирайки изявленията и писанията на „ Зелените “ пред евроинституциите.

„ Така е българския котел в пъкъла не се пази, дори теглят българите сами към дявола, разяснява Борисов. След като видя по какъв начин се работи, Борисов изясни, че по 8 мера тунел дневно се прави.

„ Сега почва и тунела на Шипка и ще се съревновават с този, хубаво е да има конкуренция, сподели още Борисов. Попитан по какъв начин ще разяснява подписката на кресненчани, които не желаят автомагистралата да минава през Кресненското дефиле, а да остане локален,локален път. Борисов отговори-ами ще стигне до там и завършек на пътя. Той напомни, че тези дни министерския съвет е отпуснал милион и двеста хиляди лв. за тръбопровод на Кресна,защото не са имали планове. А зам.-министър Нанков подсети,че поради кмета на Кресна не се е състояла консолидацията на Водната асоциация и цялата област е изгубила европейското финансиране във водния бранш,защото тогава кресненчани са считали,че пари от страната не са им нужни, с цел да се оправят. А единствено две години по-късно Кресна си е трансформирала мнението. Борисов обходи трасето на автомагистрала Струма, което се строи в сектора Благоевград-Симитли и остана удовлетворен от видяното.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 96 | Одобрение: -49 Светли празници, господин Борисов! Мачкайте комунягите! С Бога напред и образованите хора да прогресираме! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР