Виден криптовалутен анализатор предположи, че алткойните в момента преминават през

...
Виден криптовалутен анализатор предположи, че алткойните в момента преминават през
Коментари Харесай

Алткойните са добра възможност в момента, въпреки страха от рецесия според анализатор

Виден криптовалутен анализатор допусна, че алткойните сега минават през сюжет, напомнящ финалните етапи на мечите пазари, следени през 2015 и 2019 година

Майкъл ван де Поуп, крипто пълководец счита, че алткойните понастоящем се намират в най-благоприятен диапазон от благоприятни условия за вложители с дълготрайна вероятност.

Ван де Поуп се опира на исторически модели, с цел да твърди, че алткойните в исторически проект са склонни да открият дъно в границите на мечия пазар почти осем до 10 месеца преди идващото халвинг събитие на Биткойн ( BTC ). Този интервал се характеризира с преобладаващо отрицателни настроения измежду търговците във връзка с техните криптовалутни активи.

През септември 2019 година ETH /BTC доближи най-ниската точка на цикъла си, отразявайки сходно дъно през октомври 2015 година – и двете се случиха 252 дни преди халвинга на Биткойн.

Пазарните участници деликатно наблюдават графиката на Етериум по отношение на Биткойн (ETH/BTC), защото тя постоянно дава визия за трендовете в границите на по-широкия алткойн пазар.

Ван де Поуп акцентира наклонността историята да се повтаря и чака, че алткойните ще се възстановят от низходящата си траектория през идващите месеци, аналогично на възобновяване им от мечи условия през 2019 и 2015 година

Той съобщи още:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР