Виден крипто анализатор предполага, че Solana (SOL), платформа за смарт

...
Виден крипто анализатор предполага, че Solana (SOL), платформа за смарт
Коментари Харесай

Solana: Ето докъде потенциално може да стигне цената на алткойна

Виден крипто анализатор допуска, че Solana (SOL), платформа за смарт контракти, демонстрира бичи признаци в разнообразни времеви рамки.

В неотдавнашна видео актуализация Гай Търнър, водещ на Coin Bureau, акцентира капацитета на Solana за забележителен пробив. Търнър проучва седмичните и месечните графики на Solana, като предвижда евентуален скок от 35-45% над настоящата ѝ цена от $300, позиционирайки я като мощен съперник на Етериум .

Търнър отбелязва, че Solana показва мощ и по отношение на Биткойн , което той отдава частично на идното халвинг събитие през април, което евентуално ще катализира по-широко рали на водещата криптовалута.

Що се отнася до евентуалния път на Solana към $300, Търнър акцентира смисъла на четири идни стадия, обрисувани от фондацията зад плана:

Първият стадий, който към този момент беше реализиран през януари, включваше стартирането на разширения на токена.

Вторият значим стадий, стартирането на нови клиенти за валидиране като Firedancer, се чака да увеличи доста скоростта на транзакциите на Solana.

Третият крайъгълен камък се върти към неуточнена институционална поддръжка, което демонстрира възходящия интерес на предприятията към потреблението на платформата на Solana за децентрализирани приложения.

Четвъртият крайъгълен камък предизвиква разработчиците да употребяват инструментите на Solana за създаване на артикули и услуги, което е сигнал за продължаващ напредък и нововъведения в екосистемата.

Търнър допуска, че постигането на тези съществени стадии може в допълнение да задвижи Solana към задачата от $300 и нагоре.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР