Виден има призова мюсюлманите да използват кризата с бежанците, за

...
Виден има призова мюсюлманите да използват кризата с бежанците, за
Коментари Харесай

Имам към мигрантите: Правете деца с европейците, за да завладеем страните им

Виден има прикани мюсюлманите да употребяват рецесията с бежанците, с цел да вършат деца с европейските жители и по този начин да „ завладеят техните страни ”. Шейх Мухамад Айед произнесе своята тирада в джамията Ал Акса в Йерусалим, като сподели, че единствената причина Европа да приема бежанците е, тъй като вижда в тях нов източник на служащи. По думите му, Европа е изправена пред демографска злополука. Затова той прикани мюсюлманите да вършат деца със западняците, с цел да може „ да ги смачкаме под нашия крайник благодарение на Аллах”. „ Из цяла Европа, всичките сърца са пропити с ненавист към мюсюлманите. Те желаят ние да умрем, само че те са изгубили своята плодовитост, по тази причина търсят плодовитост измежду нас”, цитира духовника Infowars. „ Ние ще им дадем плодовитост. Ще вършим деца с тях, тъй като ще покорим техните страни”, сподели още имамът.

В своята тирада, която е снимана, духовникът споделя още, че американците, италианците, германците и французите ще бъдат принудени да приберат бежанците.

В момента Италия има най-ниската раждаемост от 1861 година насам – 8,4 на 1 000 души, като по-голямата част от Европа следва нейната наклонност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР