Видът на Добри е доста комичен и показва, че му

...
Видът на Добри е доста комичен и показва, че му
Коментари Харесай

Зовът на селото: Новият любовник на Глория стана за смях!

Видът на Добри е много смешен и демонстрира, че му липсва усет, за разлика от Глория, която постоянно се стреми да наподобява елегантно

Младият ухажор на Глория стана същински шлагер в обществените мрежи, само че не поради настоящата си тръпка, а поради облеклото си. Мускулестият мачо има кадър по какъв начин вечеря с майка си...облечен в потник, каквито носят батките, когато упражняват в залата.

Видът на Добри е много смешен и демонстрира, че му липсва усет, за разлика от Глория, която постоянно се стреми да наподобява елегантно. Източници на „ Уикенд ” издават, че откогато люби примата на фолка, мъжагата се стреми да е по-официален и разисква с нея тоалетите си, с цел да не я излага. Е, към момента има много какво да учи...

Глория към този момент е срещнала интимния си сътрудник със фамилията си. Влюбените гълъбчета даже прекараха дружно Бъдни вечер, несъмнено, в дома на фолк дивата. Мачото се оказа много мечтан в чалга средите. Освен през леглото на Татяна, за чиято секс спекулация писахме , Добри е бил водач на Алисия, като най-вероятно двамата са имали алъш-вериш в леглото,  коментират в сектора. Певицата нямала положително мнение за него и го определяла като „ авантаджия ” пред нейни близки.

Преди да се хване с Глория, Добри пък е бил благоприятен за маникюристка. Двамата обаче прекратили връзката си през лятото. Малко по-късно амбициозния юнак се хванал с примата на чалгата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР