"Видабаскет" записа драматична победа във Втората шестица на мъжката А

...
"Видабаскет" записа драматична победа във Втората шестица на мъжката А
Коментари Харесай

Видабаскет записа драматичен успех у дома срещу Балкан /снимки/

"Видабаскет " записа трагична победа във Втората шестица на мъжката А група. Тимът завоюва вкъщи против "Балкан " II с 66:64. Двубоят бе оспорван, а спечелилият не бе прочут до последно.
Tова е първа победа за "Видабаскет " в този стадий от шампионата. Тимът има и една загуба, само че е и с мач по-малко. Съперникът му е с баланс 1-2. В идващия кръг "Видабаскет " гостува на "Рилски състезател " II, до момента в който "Балкан " II приема ЦСКА.
Началото на мача бе относително равностойно с леко преимущество на домакините, които поведоха с 18-17 след 10 минути игра. През втория интервал обаче баскетболистите на Венцислав Стоев взеха самодейността и на почивката се отдръпнаха с преднина от 8 точки.
"Видабаскет " стартира доста мощно второто полувреме и след серия от 12-2 още веднъж излезе напред в резултата, а преди заключителната четвърт водеше с 50-46. В последната част Балкан -2 опита да обърне развоя на мача, само че без триумф.
Теодор Николов означи 23 точки за спечелилите. С 18 е Юлиян Цветанов, а 10 има Калоян Петров.
В отсъствието на двама от основните играчи на „ зелените “ – Радослав Кочев и Здравко Христов, най-резултатен за отбора бе Александър Илиев със 17 точки. Мартин Георгиев вкара 13 и овладя 10 битки. С по 10 точки са РуменВасилев (плюс 11 борби) и Кристиян Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР