Вибрацията на рождената дата оказва голямо влияние върху житейския ни

...
Вибрацията на рождената дата оказва голямо влияние върху житейския ни
Коментари Харесай

Във всяка рождена дата се крие страхотна изненада! Провери каква е твоята!

Вибрацията на рождената дата оказва огромно въздействие върху житейския ни път и даже върху избора на специалност

Това въздействие се усеща най-силно в интервала от 28-та до 56- та ни година. Числата са ключ към откриване на ориста ни и с тяхна помощ можем да научим повече за житейския си път.

Денят, в който сме родени, носи послания и трептения, които ние би трябвало да разшифроваме, с цел да намерим правилния път. Ето и какво значи рождената ни дата съгласно Флорънс Камбъл – създател на десетки книги за нумерология, езотерика, теософия и окултизъм.
1 – Ако сте родени в първия ден от месеца, вие сте самостоятелни, практични, предани и извънредно мощни персони. Обичате да вършиме проекти, само че не и да ги осъществявате. Действате повече с разсъдъка си, в сравнение с със сърцето. Имате потребност от самопризнание, макар че не показвате сензитивност на тази тематика.Помните ли комедийната актриса Албена Михова? Звездата наподобява неузнаваемо по отношение на преди!

2 – Силно прочувствени, чувствителни и малко разсеяни. С лекост завързвате нови другарства, тъй като имате потребност от любов и внимание. Имате доста гении, най-много в региона на изкуството. Макар че се стремите към комфорт, не сте задоволително стимулирани, с цел да си го осигурите.

3 – Изключително надарени, прочувствени и неспокойни. Живото ви въображение ви тласка към специалности, свързани с образование, литература, публицистика. Добре владеете ораторското изкуство и се радвате на доста слушатели. Резките смени на настроенията ви от време на време стават причина за прочувствени рецесии.

4 – Дисциплинирани, проведени и работливи. Обичате природата и се справяте добре в областта на земеделието, туризма и строителството. Неуморни сте, когато стане въпрос за работа, само че в любовта нямате задоволително сила, с цел да покажете същинските си усеща. Бъдете по-открити с обичаните си хора и си намерете занимание в областта на изкуството.

5 – Обичате измененията, приспособявате се бързо и имате мощно въображение. Животът ви е динамичен и забавен, тъй като вие го вършиме подобен. Имате мощен разум и разностранни ползи. Ще постигнете триумф в областта на правото, химията, търговията.

6 – Любовта е водеща в живота ви. Имате потребност от внимание и утвърждение. Тъй като сте идеалисти, мъчно намирате половинката си. Докато си мислите, че сте я намерили, давате всичко от себе си. В един миг, обаче, охладнявате и се ориентирате в друга посока. Като положителни имитатори, може да се развиете сполучливо на сцената.

7 – Имате изострен разум и мощна вътрешен глас, които би трябвало да употребявате в работата си. Доверете се на вътрешната си преценка, даже когато имате възприятието, че се заблуждавате. Нямате шанс в хазарта, по тази причина го избягвайте. Добре е да прекарвате част от деня сами и да си намерите занимание, обвързвано с музиката.

8 – Обичате показността, реда и дисциплината. Ще имате триумф в независими планове, а не в съдействие с други хора. Заложете на честността и постоянството и ще постигнете огромни неща. Помагайте, само че не се хвалете.

9 – Артистични, надарени и образовани. Силната ви емоционалност напълно обикновено ви насочва към литературата и изкуството. Може да бъдете положителни писатели, учители и даже адвокати. Обществените ползи са водещи в живота ви, по тази причина постоянно пренебрегвате фамилията си.

10 – Имате мощна воля и изчерпателен разум. Добре е да имате разностранни ползи, тъй като може да вършите доста неща по едно и също време. Склонни сте да ревнувате приятелите и околните си хора. Добре защитавате всичко, в което вярвате. Имате доста необработен креативен гений, който би трябвало да насочите в вярната посока.

11 – Изключително смели и решителни, блестящи, само че малко нервни и капризни. Обичате да налагате волята си и сте малко крайни в позицията си. Пазете здравето си и се пробвайте да живеете в естетика. Избягвайте крайностите, които са част от характера ви. Не забравяйте, че притежавате господарско число.

12 – Магнетични, чаровни и уравновесени. Имате живо въображение и с лекост убеждавате слушателите си. Високите ви идеали и артистични качества не са ви дадени инцидентно. Имате задача в живота. Не се разпилявайте и постоянно довършвайте започнатото.

13 – Чувствителни, любвеобилни и спорни персони с упорита воля и мощен разум. Не рядко сте неразбрани от близките и предизвиквате кавги. Склонни сте да командвате, само че пък сте положителни началници. Ще имате триумф в търговията, недвижимите парцели, строителството.

14 – Понякога двойнствени, от време на време мощно прочувствени, вие сте
хазартни персони обичащи риска. Добре е да се обвържете съществено на младини, с цел да станете по- виновни. Помнете, че сте мост сред духовния и материални свят, по тази причина и притежавате градивни и разрушителни сили.

15 – Числото ви е хармонично и ви покровителства да търсите естетика в житейския си път. Имате доста гении, които ще развиете с непримиримост. Склонни сте да бъдете правилни на идеите си, по тази причина може да станете положителни юристи, лекари, дипломати или политици. Щедростта ви носи доста благоприятни условия.

16 – Нервни, раздразнителни и комплицирани персони. Не рядко единствено си създавате проблеми и главоболия. Противоречивият ви темперамент се изяснява от егоизма на цифрата 7 и устрема за обич и семейство на цифрата 6. Иначе сте положителни анализатори и критици. 17 – Духовно извисени, горди и непримирими. Понякога сте великодушни, различен път – същински скъперници. Вибрацията на цифрата 8 ви носи материална самостоятелност и ви тласка към банковото дело. За да имате триумф, обаче, работете сами – без съдружници. 18 – От вас се чакат огромни достижения, тъй като ви покровителстват самостоятелното число 1 и изпълнителното число 8. Ще имате триумф в политиката, правото, администрацията. Предизвикателството за вас е в никакъв случай да не се отказвате от първия несполучлив опит, тъй като вторият сигурно ще бъде сполучлив. Не започвайте огромни неща в персонална година 9.

19 – Логични, непрекъснати, практични и артистични. Търсете независимостта на цифрата 1 и не си налагайте ограничавания. Може да постигнете огромни триумфи, само че и да преживеете огромни загуби. Животът ви е разнороден и динамичен. Добре е да се насочите към политиката, правото, изкуството.

20 – Симпатични, занимателни и артистични. Не обичате огромните колективи, само че и постоянно бягате от отговорности. Добри реализатори, само че нерешителни началници. Развивайте се в правото, недвижимите парцели и музиката. Прекарвайте повече време измежду природата. 21 – Магнетични и музикални, обичащи хубостта и изкуството. Предизвикателството пред вас е да овладеете страстите си и да усъвършенствате самоконтрола си. В любовта сте прекомерно подозрителни, с цел да бъдете изцяло щастливи. Преодолеете вродената си тревога и гледайте по-ведро на живота.

22 – Вибрацията на господарското ви число изисква от вас огромни каузи. Запазете равновесието сред обективния и субективния свят и насочете напъните си към публичните ползи. Мисията ви е да работите за другите. Ще имате триумф като адвокати, геолози, инженери и политици. Избягвайте съмнителните хора, тъй като те ще ви донесат злощастие.

23 – Много чувствителни, раними и състрадателни. Личното ви число 5 ви дава изненадващи качества в областта на медицината. Мисията ви е да лекувате, да помагате, да градите. Може да се насочите и към химията, търговията и правото, тъй като имате положителни механически и на практика качества.

24 – Жизнени и динамични персони, които постоянно прахосват силата си. Насочете напъните си към значимите неща. Не сте подвластни на материалното и не цените парите. Предизвикателството за вас е да потиснете ревността, тревогата и потиснатостта, с цел да намерите същинското благополучие.

25 – Имате невероятна вътрешен глас и гении в областта на изкуството. Трудно се концентрирайте и постоянно се колебаете. Истинската ви уязвимост е любовта. Когато сте засегнати, зарязвате всичко останало. Научете се да бъдете по-зрели в връзките си с близките и да не се поддавате на мързела.

26 – Виждате неща, които убягват от очите на близките. Обръщате внимание на дребните елементи и добре анализирате протичащото се. Започвате доста неща по едно и също време, само че мъчно ги довършвате до дъно. От вас зависи дали ще постигнете огромен триумф, или ще изпаднете в мизерия. Заложете на образованието, то ще ви отвори доста порти.

27 – Числото ви е от четвърто измерение, по тази причина ви насочва повече към материалното. Ще имате благополучен брак, в случай че не е подписан в персонална година 9. Вие сте мощни, родени водачи, артистични и харизматични. Може да бъдете положителни публицисти, политици, писатели, учители и лектори.

28 – Числото ви е най-емоционалното от всички единици. Имате мощна воля, блян да превъзхождате другите, да се налагате, да се отличавате. Склонни сте на огромни жертви в името на любовта. Преодолейте вродения си мързел и работете повече за триумфа си.

29 – Родени водачи, малко крайни, само че пък духовно извисени. Имате огромна мощ, която може да гради, само че и да унищожава. Трудният ви темперамент става причина за доста персонални раздели. Пазете нервите си и не се подавайте на моментните си настроения.

30 – Доста нервни, завладяващи и отдадени на работата си. Не признавате грешките си, макар че нямате доста знания. Работете върху образованието си, тъй като имат късмет да се развиете като преподавател, публицист и обществен служащ. Лоялни сте към околните си, само че сте склонни да флиртувате.

31 – Развийте силата на цифрата 4, с цел да имате триумф. Добри благоприятни условия ще имате в областта на търговията, писателството и декораторството. Имате истински и ексцентрични хрумвания. Трудно простите и в никакъв случай не забравяте нанесените обиди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР