Viber има все повече и повече нови потребители, и почти

...
Viber има все повече и повече нови потребители, и почти
Коментари Харесай

Седем супер полезни съвета за всички потребители на Viber

Viber има от ден на ден и повече нови консуматори, и съвсем всеки има това потребно приложение за връзка

Малцина обаче са осведомени с всичките му готини и потребни функционалности!

Страхотна селекция от секрети на Viber, които сигурно ще ви бъдат потребни.

  1. Скрийте информацията за това по кое време сте били онлайн . Отидете в „ Настройки “ – „ Поверителност “ и изключете положението на „ Онлайн “. Дори да стоите през целия ден във Viber, никой няма да разбере за това.
  2. Скриване на положението за ревизиране на известието . За да може събеседникът да не знае, че четете известието от него, отидете на настройките, изберете секцията „ Защита “ и премахнете отметката от детайла, който е виновен за известията за четене на известия.
  3. Не запълвайте паметта на телефона . Снимките и видеоклиповете от чатове във Viber се резервират по дифолт в телефона ви. За да не претрупвате паметта, най-добре е да деактивирате тази конфигурация. Отидете в „ Настройки “ – „ Мултимедия “ и изключете „ Запазване в галерията “.
  4. Изпратете дневник на известията във вашата поща . За да създадете авариен файл от вашия дневник на компютъра, изпратете кореспонденцията до себе си по електронната поща. От Viber текстът може да бъде изпратен както следва: „ Настройки “ – „ Обаждания и известия “ – „ Изпращане на дневника на известията “.
  5. Скрийте фотографията на потребителския си профил от непознати консуматори . Ако не желаете всички консуматори да виждат вашата фотография на потребителския профил, отидете на настройките и изберете „ Снимка на профила “ – „ Никой “ в секцията „ Поверителност “. Сега потребителите, които не са в листата ви с контакти, няма да видят вашата фотография.
  6. Премахнете положението на „ Използване на приложението “ . Друга опция: съвсем всички приложения и игри, които инсталирате на телефона си, са синхронизирани с Viber. По този метод те са налични за други контакти от вашия лист. За да деактивирате тази функционалност, отидете на „ Настройки “ – „ Конфиденциалност “ и премахнете отметката от „ Използване на приложението “.
  7. Задайте ключова дума . Ако не желаете някой да чете вашите известия, можете да поставите ключова дума на Viber. Може и да не допускате това, само че такава потребна стратегия може елементарно да бъде изтеглена от App Store или Гугъл Play и доставена за минути. И откакто бъде изтеглена от неприятел, който знае вашия номер, той може да злоупотреби с данните, с които разполага.
Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР