Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, представи

...
Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, представи
Коментари Харесай

Viber пуска групови чатове за до 1000 потребители едновременно


Viber, едно от водещите приложения за диалози в света, показа през днешния ден Viber Communities (общности), с което стана първата апликация с колективен чат за известия и продан на наличие сред 1 милиард потребителите. В момента, на пазара за приложения съществува ограничаване по повод броя хора в един чат (от 100 до 1000), Viber обаче стига доста по-далеч, предоставяйки на своите консуматори неповторимата опция да се свързват с световни общности в мащаб, невъобразим до момента при сходен вид приложения – до 1 милиард консуматори в един колективен чат.

Снабдени с редица нови принадлежности за ръководство, администраторите на общности към този момент разполагат с съвършен артикул за ангажиране и развиване на групи на база общи ползи, преживявания, дела и други – всичко това се случва в добре познатия интерфейс на обичаното им приложение за диалози. Viber ще показа напълно скоро и нови функционалности за монетизация, които ще разрешат на администраторите на Communities да изградят модел за генериране на облага при тяхното разгръщане. Новите членове на Communities имат достъп до цялото наличие в тях и могат да се включват в диалозите, ползвайки всички медийни формати на Viber – GIF-ове, стикери, фотоси, видеа и несъмнено, текст. С ангажимент към потребителите във връзка с персоналното им пространство и сигурност, Viber дава достъп само до имената на членовете на обещано Community, до момента в който телефонните им номера остават скрити за всички останали.

Суперадмините ръководят функциите на потребителите в Communities – те могат да прибавят членове и да ги вършат администратори или суперадмини, да им не разрешават достъп и да ги блокират, да вземат решение дали могат или не могат да вземат участие в диалозите, както и дали на собствен ред могат да канят нови членове в Communities. Суперадмините могат да развиват общественост и да я вършат обществено налична, предоставяйки линк за шерване, като могат да отстраняват този линк във всеки един миг. Също по този начин, могат да задействат функционалности за монетизация според от политиката и тематиката на Communities, а Viber ще спомага за генериране на доходи. Суперадмините могат да разпореждат и разпределят отговорности на администраторите, да им спомагат за ръководство на диалозите с алтернатива за заличаване на едно или всички известия, изпратени от който и да е член на Viber Community, както и с pin на известия за ориентиране на полемиките. Админите могат да прибавят или отстраняват членове, когато е нужно.

Избрани сътрудници към този момент имат свои Viber Communities, които ръководят. Френският футболен клуб Olympique de Marseille ангажира почитателите си с извънредни благоприятни условия за диалози със звездите на тима и с управлението. Minute Media, компания, която основава и популяризира спортно наличие, ръководи своя Viber Communities, с цел да извърши обещанието си към почитателите – да им даде публичност. OverDrive, платформа за цифрово наличие, употребява Viber Communities за ръководство на локални клубове за книги, част от публичните библиотеки в Съединени американски щати.

" Мисията на Viber е да свързва хората, на база техните връзки, ползи или желания ", показа Джамел Агауа, изпълнителен шеф на Viber. " Хората би трябвало да имат свободата да се свързват и ангажират един с различен без значение къде са по света, което е и една от аргументите да създадем Viber Communities. За първи път в историята, групи с неограничени размери могат да образуват общности на база споделени тематики, с усъвършенствани администратор принадлежности за елементарно и дейно ръководство. Нашият нов артикул е неповторим освен поради размера от членове, които сплотява, само че и тъй като дава на администраторите невиждани благоприятни условия за монетизация, добавяйки стойност за хората и организациите, ангажирани със основаването и развиването на Viber Communities в целия свят ".

От през днешния ден поетапно новата функционалност ще стане дейна за всички Viber потребителите на световно равнище.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР