Viasat World ще отбележи Денят на Земята със специална програма

...
Viasat World ще отбележи Денят на Земята със специална програма
Коментари Харесай

VIASAT WORLD отбелязва Денят на Земята със специална програма по VIASAT NATURE

Viasat World ще означи Денят на Земята със специфична стратегия на канала www.ViasatNature.bg. По този метод се причислява към най-голямото природозащитно придвижване в 200 страни, ангажирано се с разбирането на околната среда и нейната отбрана.
Денят на Земята е годишна самодейност, която притегля 1 милиарда индивида в световен мащаб, посредством разнообразни събития, които целят да хвърлят светлина върху проблемите на природата. През 2018-та, осъществявайки се за 48-а поредна година, самодейността е отдадена на три тематики: „ Екстрермното време “, „ Биоразнообразието против Изчезването на типове “ и „ Замърсяването с пластмаси “, които станаха главен фокус.
ТВ каналът Viasat Nature е отдаден на феномените на естествения свят и в съвършената позиция да показа значимото обръщение на Деня на Земята. С ангажирани разкази, водещи презентатори изследват неповторимата връзка сред хората и животните, от ежедневното до невероятното. Кампанията на Viasat World се концентрира върху една от тематиките - „ Екстремното време “, като изследва увеличението на тези прояви, научните сведения, които ги свързват с човешката активност, и огромната цена, която заплаща за това Планетата Земя.

От богатата библиотека на Viasat World е подбрарна селекция от впечатляващи и запаметяващите се излъчвания за рисковото време, които илюстрират тези проблеми. Сред заглавията по Viasat Nature в неделя, 22 април, са:
06:00 - 09:25 Вулканични одисеи, сезон 1, еп. 1-4: Вулканологът Томас Пфайфър и екипът му водят феновете на вълнуващо странствуване в света на най-активните вулкани и в света на хубостта на това малко недооценено знамение.
11:05 – 13:00 Мощта на вулканите, сезон 1, еп. 1-2: Големите вулканични изригвания са доста редки по отношение на междинния човешки живот. Само белези от минали произшествия могат да ни дадат информация какво може да се случи в бъдеще.
13:00 – 14:45 Опасна Земя, сезон 1, еп. 1-3: В тази невероятна поредност водещи специалисти по естествени бедствия показват най-разрушителните произшествия, разразили се на Земята през последните 100 000 години. Отново от 17:20 – 20:00
15:40 – 17:20 Свирепа Земя, сезон 1, еп. 1-2: Последните промени в климата на Земята водят до рискови събития. Природни бедствия като урагани, торнада, жеги и наводнения стават все по-чести и непредвидими.
За Viasat World
Viasat World основава и популяризира 27 телевизионни канала в 43 страни в Скандивания, Централна и Източна Европа, Русия, Турция, Африка, Израел, Франция, Гърция и Съединени американски щати. Съдържанието включва исторически тематики, документалистика, игрални филми и сериали. В момента то е налично на 17 езика и доближава до над 100 млн. фенове по света. Най-популярните марки са каналите от групата на TV1000, както и Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР