Viasat Wold срещна журналисти от целия регион с младите актьори

...
Viasat Wold срещна журналисти от целия регион с младите актьори
Коментари Харесай

Epic Drama предвещава „Свят в пламъци“ от 10 ноември с грандиозна предпремиера на лилав килим във Варшава

Viasat Wold срещна публицисти от целия район с младите артисти от идния епос за Втората международна война, в който вземат участие и киноветераните Шон Бийн (Game of Thrones), Хелън Хънт (Колкото толкова) и Лесли Манвил (Блудници)
Epic Drama, най-новият ТВ канал от фамилията на TV1000 и Viasat History, направи извънредна премиера на към този момент интернационално приетата ТВ драма в седем елементи за Втората международна война Свят в пламъци/ World on Fire преди седмица в полската столица. Варшава е един от основните театри на събитията в сериала, наред с Берлин, Париж и Манчестър.
Младите артисти в основните функции Джона Хауер-Кинг и Джулия Браун, както и изгряващата полска звезда, Зофия Вихуач, паралелно до полските артисти, познати от сериала „ Студена война “, Томаш Кот и Борис Жик, се срещнаха с публицисти от Полша и целия район на Централна и Източна Европа в паметния културен център „ Конесер “ в регион Прага на Варшава, с цел да отбележат идната на 10 ноември, неделя, извънредна премиера по Epic Drama.

В рамките на предпремиерия ден бе направена прожекция на първи епизод на „ Свят в пламъци “ в кинозалата на достоверна постройка - фабрика за водка, част от комплекса Конесер, както и самостоятелни изявленията за гостуващите публицисти с продуцентите и актьорите от продукцията, публична церемония вечер на присъщия за Epic Drama виолетов килим и тематично празненство с музика от 1930-те.
Сниман на голям брой местоположения в Европа, в това число Полша, Германия, Франция и Обединеното кралство, „ Свят в пламъци “ споделя за първата година на Втората международна война в 7 едно-часови епизода, като стартира с окупацията на Полша от страна на Германия през септември 1939 година и приключва с борбата за Британия.
Сериалът има звезден актьорски състав, управляван от носителката на Оскар за ролята в „ Колкото толкоз “ с Джак Никълсън, Хелън Хънт, номинирата за Оскар за ролята си в „ Невидима нишка “ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, и познатия от „ Игра на тронове “ и „ Властелинът на пръстените “, Шон Бийн. В основните функции в сюжетна линия на любовен триъгълник сред Варшава и Манчестър са младите гении Джона Хауер-Кинг, артист с американски и британски паспорт, прочут от „ Малки дами “ и “Песента на имената ” паралелно до Тим Рот и Клайв Оуен, шотландската актриса, позната от сериала „ Последното кралство “, Джулия Браун, и полската актриса, Зофия Вихуач с появи в сериала „ 1983 “ на Netflix и „ Романови “ на Amazon Studios.


Карин Хейджинк, Вице-президент ТВ канали и артикули на Viasat World, споделя:
“Вълнуваме се, че Epic Drama ще бъде сцената на „ Свят в пламъци “ в Централна и Източна Европа. Тази предпремиера тук във Варшава – място, толкоз основно за историята в сериала – е съвършеният метод да приветстваме тази грандиозна продукция в програмата ни от още толкоз епични заглавия в идните месеци. ”
„ Свят в пламъци “ дебютира извънредно по Epic Drama на 10 ноември 22:00 в България , Естония, Гърция, Турция, Латвия, Литва, Румъния и Украйна, в 21:00 централноевропейско време в Хърватия, Чехия, Унгария, Сърбия и Словения и в 21:30 в Полша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР