Viasat History представя Наполеон с минисериал в три части в

...
Viasat History представя Наполеон с минисериал в три части в
Коментари Харесай

Viasat History представя Наполеон с минисериал в три части

Viasat History показва Наполеон с минисериал в три елементи в петък, събота и неделя, в 22:00 ч, с начало на 19 април.

Грандиозната поредност, показана от историка Андрю Робъртс, хвърля нова светлина върху Наполеон като необикновено талантлив боен пълководец и магнетичен водач, чийто персонален живот е бил - обратно на общоприетото разбиране - цялостен с разочарования и изменничества, най-много във връзката му с Жозефина.

С помощта на неотдавна разкрити исторически доказателства и разчитаща на съвсем цяло десетилетие проучвания, поредицата показва обстоен портрет на Наполеон и на достиженията. Пътувайки през предишното и географията на Европа, историята на спорната фигура оживява и влиза в спречкване с доста известни схващания за императора.

Трите елементи на поредицата ще бъдат излъчени в петък, събота и неделя (1, 20 и 21 април) в 22:00.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР