ви кара да се чувствате свободни – очите ви блестят,

...
ви кара да се чувствате свободни – очите ви блестят,
Коментари Харесай

Вижте как алкохолът влияе на външния ни вид

ви кара да се чувствате свободни – очите ви блестят, равнището на стрес понижава, придвижванията ви стават по-свободни. Но в действителност ли алкохолът ви прави по-привлекателни или просто по този начин наподобява?
Козметиците и диетолозите считат, че алкохолът не е добър другар за външния тип. Той предизвиква подуването и в случай че се злоупотреби, може да аргументи сухота на кожата и преждевременни бръчки, тъмни кръгове към очите и загуба на мускулна маса, написа списание Elle.
Вината и коктейлите обаче от дълго време са значима част от обществения ни живот и ние няма по какъв начин да ги ограничим изцяло.

 Какво се случва с тялото, в случай че 30 дни не пием алкохол Какво се случва с тялото, в случай че 30 дни не пием алкохол
Изпиването на няколко чашки по време на празник, чаша вино на вечеря или няколко бири след работа с другари - какво неприятно има в това? Е...
Натурални виновност
Принципно всяка алкохолна напитка съдържа захар. Захар и други химикали обаче не се прибавят към естествените биодинамични виновност, тъй че те могат да се смятат за по-безопасни.
Магически мехури
Пенливите виновност са по-нискокалорични от неподвижните (80 kcal на чаша в съпоставяне със 120 kcal в алена чаша). Но те работят и по-бързо. С балончета е толкоз елементарно да кажеш „ да “ на втората чаша!
Бира или вино
 Богати на витамин D храни, с които да изкарате тежката зима Богати на витамин D храни, с които да изкарате тежката зима
Тaкa вaжният зa здрaвeтo ни витaмин D e в ocнoвaтa нa нaшeтo блaгocъcтoяниe. Липcaтa му ни ce oтрaзявa нeгaтивнo, кaрa ни дa ce чувcтвa...
Придържайте се към известната мъдрост: „ Не смесвайте напитките от грозде с тези от зърнени храни “ – в противоположен случай рискувате да получите съществено главоболие. Ако имате нетърпимост към глутен, избягвайте зърнени питиета като бира, водка или уиски.
Пиво
е по-малко мощна от виното, само че не се заблуждавайте, тя също е цялостна със захар, тъй че няколко чаши са изцяло способни да повлияят на салдото на тялото. Това важи изключително за стаут (английски малцов ейл), тъмна бира с карамелизиран малц. Една халба е еквивалентна на свински котлет – 220 kcal и нито грам хранителни субстанции!
Силен алкохол
Водка с лед или текила с лимон не ви дават обещание безкрайни вкусови удоволствия, само че съдържат доста по-малко захар от виното. Ако добавите тоник, сироп или нещо друго към тях, автоматизирано ще увеличите дозата на калориите. Силните питиета подтикват метаболизма, само че не забравяйте – те към момента са алкохол. Внимавайте да не пиете прекалено много.
 Ето за какво не би трябвало да използваме алуминиево фолио при готвене (ВИДЕО) Ето за какво не би трябвало да използваме алуминиево фолио при готвене (ВИДЕО)
Мнoзинa кулинaри и дoмaкини изпoлзвaт фoлиo зa пригoтвянeтo нa бeзбрoй пeчeни яcтия. Тe вярвaт, чe пригoтвeнaтa пo тoзи нaчин хрaнa e п...
Правилото на едната чаша
Ограничете се до една или две чаши. Колкото и смешно да звучи, допиването на бутилка с вино е доста по-лесно, в сравнение с въздържанието.
Безалкохолна диета
Опитайте да изкарате най-малко три дни в седмицата без глътка алкохол. Това укрепва тялото и кожата и очите мигновено реагират на такива дни.
Трудно ли е да откажете препоръчаната чаша вино? След това не забравяйте, че лишава 20 минути усилена работа във фитнес залата, с цел да се обработят калориите от нея!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР