Вграждане на бетонни пети в пясъка за поставянето на временни

...
Вграждане на бетонни пети в пясъка за поставянето на временни
Коментари Харесай

Нова иновация на плажа - вграждане на бетон за временни ресторанти

Вграждане на " бетонни пети " в пясъка за слагането на краткотрайни преместваеми заведения - този нов новаторски метод ползва концесионерът на плаж " Смокиня север " - " Черноморска брегова група " ООД.

Това докара до напрежение и неодобрение измежду локалните хора в Созопол, В обществените мрежи хората пишат иронично: " Индиректното бетониране на плажовете е по-екологично и хуманно " .

Министерството на туризма разпореди незабавна инспекция - по документи и на място, дружно със строителния надзор, с цел да се откри дали има нарушавания.

По думите на представителя на концесионера Иван Алексиев, който е общински консултант от АБВ в Роман, всичко е тъкмо и той разполага със съответните разрешителни документи, издадени от виновните институции.

Това е втори проблем с концесионера на плаж " Смокини север ", откакто преди месец още веднъж провокира публично неодобрение, поради почистването на пясъчните дюни с тежка техника - екскаватор. Тогава последва инспекция на Министерството на туризма, ръководено от Марияна Николова, която наложи глоба от 3856 лева - 5% от концесионното заплащане за 2021 година Глобата беше поради " неестествено положение на морския плаж след прекосяване на верижна техника съставлява неспазване на екологичните правила ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР