Вглъбена в себе си и без желание да говори за

...
Вглъбена в себе си и без желание да говори за
Коментари Харесай

Много Тъжно, Лили Боянова През Сълзи: Душичката Му Отлетя Като Врабче Към Небето. Не Успях Да Му Кажа Колко Много Го Обичам

Вглъбена в себе си и без предпочитание да приказва за линия си свят, Лиляна Боянова към този момент осма година не може да преживее една загуба. От 2009г. хубавицата страда за умрелия си дядо. Въпреки летата, минали от кончината му, тя не може да се избави от възприятието за виновност, което ще я преследва цялостен живот.

Водещата на новините е гневна на себе си, че не се е сбогувала с обичания си дядо и не го е изпратила както прилича в последния му път. А повода за този неин пропуск е работата. Щом разбирала, че е умрял, Лиляна Боянова помолила незабавно да отпътува за родна Монтана. Тъй като била дежурна, тя не получила схващане и позволение от шефовете си.

Затова и до ден-днешен не може да елементарни освен на себе си, само че и на тях. Липсата на човечност я е предиздвикала още повече да се затвори в себе си. Затова прочувственото й обръщение в обществените мрежи от преди дни пристигна в действителност изненадващо, само че не и без мотив, написа retro.bg.

„ Преди 8 години на този ден дядо Иван си отиде. Душичката му отлетя като врабче към небето. И до през днешния ден скърбя, че не съумях да му кажа какъв брой доста го обичам. Ей по този начин, за последно. Да го видя и да го прегърна. Бях надалеч. Бях на работа “, Изплака Лиляна Боянова. Тя показа, че обичаният й дядо я е научил да чете на 5 години и й е купил първата енциклопедия.

Пеел й е песнички и доста е желал да има не едно и две правнучета. Затова и на новинарката й е толкоз тежко, че той не е съумял да дочака сина й Камен. „ Надявам се да му е леко на душичката там горе. Знам, че ме гледа от небето и ми оказва помощ. И мисля за него всеки ден “, приключва изповедта си тя.

Новинарката Лиляна Боянова не може да преживее загубата

Именно поради това през днешния ден Лиляна Боянова се старае да възпитава своя правоприемник с всички полезности, които е научила от дядо си. Красавицата е останала самотна майка малко след раждането и по тази причина по никакъв начин не обича да приказва за персоналния си живот. Говори се, миловидната новинарка отвън работата си била невротична и властна, което отблсъквало всеки мъж от нея.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР