Везните се отличават с уравновесен и благ характер, заради което

...
Везните се отличават с уравновесен и благ характер, заради което
Коментари Харесай

20 жестоки истини за характера на Везните

 20-жестоки-истини-за-характера-на-Везните

Везните се отличават с балансиран и мил темперамент, поради което останалите ги считат за топли и обществени хора. В тяхното държание потоянно участва грациозност и естетика, което им разрешава с опитност да заобикалят спорове.

Поради тези си характерности, те постоянно се занимават с изкуство, а красноречието им изключително се цени в правната система. Везните обожават да учат нови неща, да изследват и да посещават разнообразни просветителни курсове, с цел да бъдат в позиция, с която да реализират нещата, за които постоянно са мечтали. 

1. Колкото и пъти да кажете на една Везна, че сте добре, тя няма да спре да се тревожи, до момента в който не се увери в това.

2. Везните не умеят да крият израженията на лицето си, когато нещо ги мъчи.

3. Нейният разум е креативен, самостоятелен и почтен.

4. Везната в никакъв случай няма да се влюби в който ид а било. Представителите на тази зодия най-често имат високи и добре дефинирани стандарти.

5. Едно от най-хубавите качества в характера на Везните е нейната отворена, откровена и сърдечна природа.

6. Везните във всяко едно отношение са перфекционисти.

7. Везните са доста неуверени, без значение дали става въпрос за смяна в кариерата или да ядат пилешко или риба за вечеря. Те натрапчиво мерят плюсовете и минусите на всеки избор и това им основава стрес.

8. Везната е тази, която може да откачи, до момента в който чака известие, а след това да се сети, че точно тя не е дала отговор на известието.

9. Везните няма да ви кажат това, което желаете да чуете. Те ще ви кажат това, което би трябвало да чуете.

10. Везните не желаят да бъдете съвършени. Това, което в действителност желаят от вас, е преданост и почитание.

11. Везните умишлено са сами и ще продължат да бъдат такива, до момента в който не се появи някой, който ги заслужава.

12. Нещо, което една Везна в никакъв случай няма да направи: да съобщи някой, който обича.

13. Везните постоянно могат да са в положение на война със своите усеща. Понякога не са наясно дали би трябвало да послушат разсъдъка или сърцето си. Те могат да бъдат най-големия си зложелател.

14. Когато Везната е влюбена във вас, ще се усмихва всякога, щом влезете в стаята и ще помни всички дребни неща, свързани с вас.

15. Везните имат грациозност, сексапил и добър усет. Те са благи по природа, доста нежни и са ценители на всичко красиво.

16. Везните имат сърце за красивото. Те ще видят нещо особено във вас, които другите няма да виждат.

17. За Везните нещата са елементарни: в случай че не смятате да се раздадете на 100 % за тях, по-добре не им губете времето.

18. Везната ще ви научи на това да бъдете справедливи и в никакъв случай да не позволявате на някого да ви приема за даденост.

19. Вашето благополучие прави Везната щастлива. Това е по този начин, тъй като тя непрекъснато се пробва да се увери, че имате всичко, от което имате потребност.

20. Жените-Везни са доста докачливи, щом става въпрос за думи. Бъдете деликатни. Не използвайте груби или неприятни мнения. Бъдете благи.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР