Везните са от представителите на зодиака, които постоянно са в

...
Везните са от представителите на зодиака, които постоянно са в
Коментари Харесай

Отрицателните черти на зодия Везни

Везните са от представителите на зодиака, които непрекъснато са в търсене на нещо. Търсят я някаква естетика, я правдивост. Може би поради това неведнъж остават разочаровани, защото и справедливостта, и хармонията не се ценят от всички, а Везните остават неразбрани и неудовлетворени.

Освен това са извънредно сложни за реализиране, изключително в случай че приказваме за постигането им на всички места и във всяка обстановка, както избират Везните.

Тяхната словоохотливост и дипломатичност обаче може да ги измъкне и от най-неприятните обстановки – умеят да поддържат връзка с всеки. Всъщност Везните постоянно са едни от най-неразбраните представители на зодиака. Въпреки че могат да бъдат извънредно безапелационни и да ви се коства, че имат вяра в това, което приказват, не е доста несъмнено.

Колебанието на представителите на тази зодия е толкоз огромно и непрекъснато, че неведнъж може да се одобри като някаква поза. И това в действителност се приема за тяхното най-голямо негативно качество. Те са такива – двоумят се дълго, до момента в който вземат решение за нещо, а по-късно, когато към този момент решат, към момента не са изключително уверени в решението си.

 Зодия Везни

От тази колебливост Везните са основали усещане и на извънредно непостоянни хора. Може да се одобри, че това съмнение с изключение на негативна линия е и част от техния сексапил – необичайно е по какъв начин човек, който не може да убеди себе си, съумява напълно сполучливо да убеждава близките.

Често са капризни и обичат да изпипват нещата до последния подробност, което както стана ясно е проблем, тъй като значи още в допълнение съмнение. Везните постоянно се поддават на изкушения.

В живота си множеството представители на зодия Везни са оптимистично настроени, само че и това не е общовалидно предписание. Всъщност непрестанното търсене на баланс доста ги затруднява и изморява и неведнъж от крайни оптимисти изпадат в другата прекаленост – на безспорната незаинтересованост.

Всичко, което вършат, е обвързвано с колебливост – елементарно можете да ги разубедите от първична позиция, която са заели, само че мъчно можете да ги убедите в друга, тъй като те към момента се лутат и не са сигурни, кое е вярното.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР