Везните са добри, справедливи и обичат с цялата си душа.

...
Везните са добри, справедливи и обичат с цялата си душа.
Коментари Харесай

Ето как ЖЕНАТА от зодия ВЕЗНИ ще промени живота ви

Везните са положителни, обективни и обичат с цялата си душа. С тях няма по какъв начин да не се чувствате добре. Ето и какво е да си жена, родена под този знак, от първо лице.

Не пускаме доста хора в живота си, само че когато го вършим, ние обичаме, пазиме ги и се грижим за тях с всичко, което имаме. Да бъдеш в същински ангажирана връзка с Везни значи да станеш техният най-хубав другар и непосредствен поддръжник, а и най-страстен ухажор и да получиш всичко това назад, само че умножено по две.

Преди всичко, Везните имат способността да се свързват прочувствено и да се ангажират напълно с нещо. Въпреки че това несъмнено ни прави доста чувствителни, това също значи, че постоянно търсим по-дълбоки равнища на връзка. Никога не би трябвало да се притеснявате, че връзката ви с Везни е несериозна (макар че любовта им към всички естетически и красиви неща може да провокира терзанията ви.)

Везните са съществени водачи и не се опасяват да поемат отговорността. В спалнята, с проекти за петък вечер, в напрегнати обществени обстановки, като цяло в навигацията си през живота. Няма нищо толкоз секси като увереността на Везните.

Ние сме влюбени в лукса, само че елементарния разкош. Ние ценим по-фините неща в живота, само че не усещаме потребност в действителност да бъдем привързани към тях. Харесваме поезията толкоз, колкото обичаме вечерните разходки из града. Харесваме вечери със свещи и хубаво вино, само че нищо по-изискано. Именно в тази елегантна елементарност ние овладяваме един тип същински разкош, който е напълно наш.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР