ВезниЩе намерите нови начини за постигане на вашите лични и

...
ВезниЩе намерите нови начини за постигане на вашите лични и
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец ДЕКЕМВРИ

Везни
Ще намерите нови способи за реализиране на вашите персонални и кариерни цели. В началото на декември, може да се почувствате малко несигурни, само че би трябвало да се научите да се доверявате на личните си инстинкти. Ще има и някои провокации, само че можете елементарно да ги преодолеете. Вашият фамилен живот ще бъде спокоен и благополучен като цяло. През декември приходите ви ще бъдат употребявани за разнообразни цели, в това число пътешестване. Ако сте човек на спестяванията, се допускат триумфи в средата на този месец. Към краят на месеца, евентуално непряк бизнес ще ви помогне да спечелите малко повече пари
Скорпион

Може да изпитате известно напрежение във връзката си, само че не позволявайте това да ви засегне прекалено много. Избягвайте импулсивни дейности и решения, които могат да навредят на връзката ви, вместо да я подобрявате. Отделете време за някои физически действия, които ще ви поддържат здрави. Може даже да се сблъскате с някои непредвидени разноски, само че по този начин или другояче ще ги преодолеете. В такива обстановки е целесъобразно да запазите вярата в своите качества. Към края на месеца, в случай че деянията нужното самообладание,  може да очаквате гостуването на вашия финансов шанс.

Стрелец

Може да се наложи да обърнете повече внимание на персонален проблем, който може да сте пренебрегнали, или може да ви накара да се почувствате още по-разочаровани. Съсредоточете се върху целите си в средата на месеца, които могат да ви оказват помощ да подобрите работната си атмосфера. Вашият усет за нововъведения и вашето самообладание ще бъдат най-хубавите ви активи. Ще бъде един добър месец за вашите финанси. Също по този начин ще имате няколко благоприятни условия да станете по-заможни и даже да спечелите обилни суми пари, даже и да не са толкоз огромни, колкото желаете. Ще се радвате, когато видите, че в банковата ви сметка се усилва паричният поток.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР