ВезниПрочетете ощеАко сте семейни, може да ви липсва подкрепата на

...
ВезниПрочетете ощеАко сте семейни, може да ви липсва подкрепата на
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през ОКТОМВРИ

Везни
Прочетете още
Ако сте фамилни, може да ви липсва поддръжката на вашите близки и родственици, само че за сметка на това, приятелското ви обграждане ще ви поддържа в забележителна степен. Неангажираните могат да чакат един релативно добър месец, само че за множеството от тях, октомври евентуално ще се окаже разочароващ.

В средата на месеца с повече упорита работа, евентуално нещата ще се трансформират към по-добро. Необходимо е да поддържате безпроблемни връзки със своите сътрудници.

Бъдете извънредно деликатни във финансовите си покупко-продажби този месец. Стойте надалеч от всевъзможни неетични практики, единствено с цел да спечелите бързо пари, защото това може да има разнообразни резултати върху репутацията ви в бъдеще.

 

Скорпион

Препоръчително е да избягвате да вършиме такива пътувания, които основават разстояние сред вас и колегата ви през този месец. Първите няколко седмици може да са наред, само че през втората седмица може да има някои дребни спорове. Подобни дребнавости няма да допринесат нищо положително за вас, а ще доведат до негативни трептения. Към края на октомври се обрисуват конфликтни точки с роднини.

През октомври има възможност да допуснете неща, които са отвън работната дисциплинираност, и това може да докара до съществени последици. Така че бъдете деликатни!

Някои непредвидени разноски ще ви стресират този месец. Това може да ви принуди да разровите спестяванията си единствено, с цел да отговорите на вашите потребности. Затова е доста значимо да бъдете доста деликатни при харченето на парите си и да водите надзор върху спестяването на пари.

 

Стрелец

Търпението през октомври ще бъде ключът към постоянните взаимоотношения. Любовта във връзката ви може да се окаже комплицирана игра през този месец. Поддържането на положителни връзки постоянно се нуждае от взаимни отстъпки. Отделете малко повече внимание на колегата си, поговорете и изчистете недоразуменията. В противоположен случай, може да възникне огромен спор. Семейните към края на месеца, ще би трябвало да положат големи старания за възстановяване на връзката си.

В професионален проект ще имате положително развиване през този месец. Съществуват и шансове за предприемачите да развият бизнеса си, само че те не трябва да предизвикват нищо прекомерно огромно.

Изглежда, че всичките ви старания да спестите пари ще се осъществят през този месец. Ще имате някои положителни благоприятни условия за вложения, които ще ви излязат в действие, но би трябвало да внимавате при вземането на капиталово решение. Консултацията с колегата или околните ви за това може да ви помогне.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР