Везни Везните предпочитат сладките храни, но избягват да ги купуват

...
Везни Везните предпочитат сладките храни, но избягват да ги купуват
Коментари Харесай

Солено или сладко обича да похапва всяка от зодиите ?

Везни
Везните избират сладките храни, само че заобикалят да ги купуват от магазина. Те са склонни да прекарат през целия ден в кухнята, само че най-после да си подарят същински гуляй. Те обичат да употребяват скъпи и първокласни артикули. Често се случва гостите, които са на трапезата на Везните, за пръв път да виждат блюдата, които домакините са приготвили. Експериментират в изработката на сладкарските магии и постоянно са номер едно в това.
Скорпион
Скорпионите не отхвърлят сладките храни, само че пък по-засилен интерес имат към соленките. Те обичат да си похапват всред почивките солети, гризини, снаксове, пуканки и всевъзможни други бързи закуски. Рядко се сещат да си купят шоколад.
Стрелец
Стрелците постоянно знаят какво тъкмо желаят и се възнаграждават с усета, който търсят. Те избират да посетят скъпа сладкарница и да си поръчат тортата на деня. Много по-рядко похапват солени храни. Не толкоз, тъй като се интересуват от визията си, а по-скоро, тъй като не са им любимец.

Козирог
Козирозите знаят, че качването на килограми е директно обвързвано с безразборното похапване на солени и тестени произведения. Те се пробват да ги лимитират, а даже и в някои случаи да си ги забранят. Много от представителите на зодиака не употребяват самун. Соленото обаче постоянно е измежду обичаните храни за тази зодия.
Водолей
Едва ли съществува зодия, която толкоз доста да обича сладкото, колкото Водолеят. Тези хора могат да живеят само на шоколади и торти. Наясно са обаче с това, че фигурата им не ще бъде идеална, в случай че ги похапват безсистемно, по тази причина се пробват да ги заменят с всевъзможни здравословни други възможности.
 Солено или сладко обича да похапва всяка от зодиите (Част 1)? Солено или сладко обича да похапва всяка от зодиите (Част 1)?
Знаете, че на всеки от нас вкусовите желания са разнообразни. Едни обичат да похапват повече сладкиши, до момента в който други са фенове на...
Не постоянно им се получава, само че усърдие от тяхна страна не липсва. Ако решат обаче да се поглезят, го вършат като за последно. В положение са да обхванат невъобразимо количество шоколади, вафли, бисквити и каквото друго се сетите.

Риби
Робите са фенове, сякаш повече на солените храни. Това обаче не им пречи да се почерпят и с шоколад, в случай че има мотив за това. Рядко го вършат, само че не е изключено да видите Риба, която лакомо изяжда голямо парче торта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР