Везни Периодът ще е доста труден за представителите на зодия

...
Везни Периодът ще е доста труден за представителите на зодия
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ

Везни

Периодът ще е много сложен за представителите на зодия Везни. Те ще имат съществени разлики с половинките си и ще предпочетат да сложат завършек на безсмислена връзка, вместо това да влагат сила и време да я стабилизират и градят радикално.

Скорпион

Много обич и доста романтика ги чака Скорпионите. Ще бъдат в плен на любовта и няма да желаят нито за момент всичко това да свърши. Ще се усещат специфични и за това най-много ще способства половинката им.

Стрелец

Представителите на зодията да се подготвят за обич от пръв взор. Планираните от по-рано пътувания няма да се окажат безсмислени и зодия Стрелец ще има шанса да открие сродната си душа, надалеч от родното си място.

Козирог

Спокоен ще е месецът на Козирога. Ще липсват злословия и разправии, само че няма и да се усеща обич като от филмите. Не е изключено да научат вест, обвързвана с появяването на бебе.
 Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 1)
Овен Месец юли ще бъде великодушен към Овните, що се касае до любовта. Те ще имат шанса и щастието да изпитат трепети и безредици. Ще се в...

Водолей

И на Водолеите ще се случи нещо магическо през топлия месец. Те ще срещнат очите на човек, който ще ги влудява с наличието си. Ще са отворени за нови връзки и ще са жадни за занимания.

Риби

Самотен ще е месец юли за представителите на зодия Риби. Ще им е нужно малко повече време, до момента в който още веднъж стъпят на краката си и усетят, че са подготвени за смяна. Чувствата им ще са смесени, а настройката за любовта – промита от разочарованието.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР