Везни - Глинда от Оз Подобно на героинята на Магьосника

...
Везни - Глинда от Оз Подобно на героинята на Магьосника
Коментари Харесай

Що за вълшебница от приказките си според зодията си

Везни - Глинда от Оз
Подобно на героинята на Магьосника от Изумрудения град, ненавиждате спонтанността. Всичко би трябвало да бъде в сходство с инструкциите - без неприятно уравновесени решения. Близките ви могат да идват при вас за съвет и помощ, само че в това време всякога се съмнявате, дали сте създали всичко вярно. Оставете се на течението. Време е да се отпуснете малко!
Скорпион - Мелисандре от „ Игра на тронове “
Невероятно мощна вълшебница, способна да завоюва война, само че крие своите недостатъци. Недостатъците не ви вършат уязвими - не се опасявайте да бъдете себе си! В последна сметка вие сте толкоз надарена и очарователна!
Стрелец - Фея на Тинкър Бел
Верният другар на Питър Пан е доста работлив и сладостен. Но толкоз се нуждаете от поддръжката на околните, че без нея животът не е наслада. Трудно ви е да водите спокоен обмислен живот. Всеки ден имате потребност от развлечение! Бъдете почтени, както със себе си, по този начин и с другите и си позволете от време на време да „ забавите темпото “.
Козирог - Снежната кралица
Вие сте властна и самодостатъчна вълшебница. Вие сте интелигентна, красива, величествена. И въпреки всичко, прекомерно студена. Тази функционалност не е във ваша изгода. Когато желаете обич и грижа от околните, станете малко по-меки, с цел да видят привързаността ви. Понякога е просто належащо да отворите възприятията си.
Водолей - Господарка на Медната планина
Вие сте мощна, властна и обективна. За вас няма неразрешими задания. Креативността и самочувствието ви оказват помощ да се справите с тях. Вие сте същински поробител на мъжките сърца. Хора се влюбват във вас за цялостен ​​живот!
Риби - Титания
Героинята на описа " Титания и дъното " е кралицата на феите и елфите, креативна натура, само че доста упорита. Експлозивната ви природа може да докара до сложни обстановки, по тази причина се пробвайте да я овладеете и не позволявайте на ревността да ви завладее. Бъдете деликатни към предметите на любовта. Силното възприятие не ви разрешава да виждате рискови мръсни трикове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР