Ветровете от България носели в Турция не само студено време,

...
Ветровете от България носели в Турция не само студено време,
Коментари Харесай

Ветрове от България носят семена канабис в Турция

Ветровете от България носели в Турция освен студено време, само че и семена канабис, които по-късно израствали в пограничните региони на Одрин и Къркларели. Това твърди експерт от турското министерство на вътрешните работи, представен от турски медии.

Йомер Улу, началник на отдела за събиране на разследващи данни и дейности за битка с контрабандата, съобщи, че не локалните хора в региона засяват канабиса .

„ Семената на индийския коноп идват с вятъра от България и израстват по границата, а нашите жители, като подават сигнал, способстват за унищожаването му. През 2016 година унищожихме 82 млн. насаждения канабис “, сподели Улу, представен от електронното издание „ Актиф хабер “.

Експертът уточни опиатите като най-голямата опасност, ориентирана против Турция , през последните години. По думите му тази опасност идва от разнообразни страни според от типа на опиатите. Така да вземем за пример, опиумът и хероинът в Турция идват от Афганистан, екстазито – от Белгия и Холандия, каптагонът – от Полша, Белгия и Холандия, метамфетамините – от Чехия, Словакия, Полша и Иран, синтетичните опиати – от Китай и страните от Европейски Съюз, а хашишът – от Мароко и Ливан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР