Ветово. Лесно е да управляваш малка община, когато си от

...
Ветово. Лесно е да управляваш малка община, когато си от
Коментари Харесай

Местни избори 2019 г.: Мустафа Карадайъ от Ветово: Единственото място, в което различието е ценност, а не проблем – това е ДПС

Ветово. Лесно е да управляваш дребна община, когато си от Движение за права и свободи. Лесно е, тъй като нашето единение и нашата мощ дава властта, с тези думи се обърна ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ към жителите на община Ветово на предизборния протест в центъра на града, оповестиха от пресцентъра на партията . На предизборната среща бяха показани кметове на кметства и листата за общински съветници отпред с претендента за кмет на община Ветово доктор Мехмед Мехмед.
" Печелим локалната власт с тези образовани, знаещи, можещи и потвърдили себе си в сферата, в която се развиват претенденти. Ние познаваме всеки от тях, даваме им локалната власт, те със своята подготвеност вършат плановете, а не община Ветово за цялостен мандат да няма нито един план. Кметът доктор Мехмед има врата в София, на която да почука и тази врата е вратата на Движение за права и свободи ", сподели Мустафа Карадайъ.
" Кандидатите, които сегашният кмет е показал и двамата ги знаем. Но партиите им никой не ги знае в България. Тези партии нямат офиси в София, нямат и парламентарна група. С какво ще оказват помощ на локалната власт, че да взема решение проблеми ", попита Карадайъ.
" Скъпи братя и сестри от всички етноси, единственото място, в което разликата е полезност, а не проблем – това е Движение за права и свободи ", бе безапелационен водачът на Движение за права и свободи.
" Всички дружно да градим Ветово, с цел да има бъдеще за нашите деца във Ветово ", прикани Карадайъ. " За последните 30 години в нашата Родина се знае едно – Движение за права и свободи е страж на целостта, стабилността, мира и сигурността в страната ", казак още той.
" В сложни и комплицирани времена, когато е належащо ние поддържаме и власт в името на стабилността и сигурността на страната, само че когато е належащо смъкваме власт в името на стабилността и сигурността. Ние можем да го създадем, знаем по какъв начин и по тази причина за Ветово на 27 октомври доктор Мехмед ще е кмет на общината ", прикани Мустафа Карадайъ.
" Скъпи братя и сестри, две трети от моя дълъг политически път минаха в Движение за права и свободи, които са съвсем 20 години. Аз пребивавам и работя с етническите турци, българи и роми и всички други етноси. Две трети от пътя ми минаха, аз православният християнин да работя с мюсюлмани и желая най-гордо и отговорно да ви заявя, че няма да заменя този път за нищо на света, тъй като видях какво е приемливост, любов и почитание, визия за бъдещето, същински национализъм, обич към нашата обща Родина България ", сподели в прочувственото си послание зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
" Каквото и да ви приказват, Движение за права и свободи е най-българската партия ", бе безапелационен Цонев. " Това е партията, която с мирни митинги и протест навръх българските мюсюлмани, против поруганото им достолепие докара демокрацията и смъкна тоталитарния режим. Режимът на ченгетата от Държавна сигурност, какъвто е и дълго управлявалият тази община. Евроатлантическият път на България не можеше да стане без Движение за права и свободи и без визионерската задача на почетния ръководител доктор Ахмед Доган – без неговата решаваща роля, без патриотизма и любовта на тези хора към България ", бе безапелационен Цонев.
Йордан Цонев сподели, че Движение за права и свободи е поръчител за националната сигурност и териториалната целокупност на България. " Колко още случки би трябвало да се случат в нашата история, с цел да разберете, че нашият път е път на заедността – пътят на девиза на Движение за права и свободи. Затова аз приканвам, дано да помним уроците на историята, да гледаме в бъдещето. Заедно и всички, с цел да има благоденствие, за просперитета на хората на нашата Родина България ", заключи той.
На предизборният протест участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, членът на ЦОБ Емел Етем, националният представител Бюрхан Абазов, регионалният ръководител и претендент за кмет на Русе Дауд Ибрям.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР