Ветко и Маринела Арабаджиеви отбелязват най-много празници на свобода, макар

...
Ветко и Маринела Арабаджиеви отбелязват най-много празници на свобода, макар
Коментари Харесай

Рождените имена на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо и Марийка!

Ветко и Маринела Арабаджиеви означават най-вече празници на независимост, въпреки и да ги търсят с алена бюлетина в " Интерпол ". Хотелиерите ще посрещнат Рождество Христово на независимост, тъй като още не са се предали и не са задържани. Въпреки че празникът е християнски, те евентуално са в страна с друго изповедание, настояват техни доближени. Тайланд е една от вероятните дестинации, където се крият Ветко и брачната половинка му. Няколко пъти през последните години те са пътували до азиатската страна тъкмо за най-светлия християнски празник.

През 2014 година да вземем за пример, до момента в който били на воаяж там, в България беше арестувана лимузината им " Ролс-Ройс ". Колата била открадната от имението на Ветко Арабаджиев на Френската Ривиера през 2011 година 3 година по-късно българин е заловен при опит да влезе с нея у нас. Днес фамилията към този момент няма лимузини, тъй като те бяха откарани на паркинга на жандармерията при акцията в хотела им през септември.

Друга допустима дестинация, където Ветко и Маринела ще посрещнат Коледа, е страна в Африка, където са отсядали и различен път, настояват от обкръжението им. Там също е топло, както и в Тайланд, и популацията няма обичаи в православието. Коледа обаче не е единственият празник, който фамилията ще чества на независимост. На 19 декември Маринела Арабаджиева навърши 51 година, само че без да кани посетители, тъй като е в заточение. Ден по-рано като подарък за празника " Интерпол " разгласява и фотографията ѝ в уеб страницата си. Там тя е изписана като Маринела, а не с рожденото си име Марийка, тъй като го е сменила посредством съда. Мъжът ѝ обаче е разгласен за търсене с името си по документи, което е Вълчо.

Най-вероятно Арабаджиеви ще посрещнат и Нова година в екзотичното си странство. На 9 януари рожден ден има Ветко Арабаджиев. Тогава предприемачът, упрекнат за укриване на налози и пране на пари, ще навърши 63 година На същата дата обаче синът му Вълчо също има рожден ден, а той е единственият член на семейството, който е заключен в ареста от септември насам. Той ще навърши 22 година в килията, която населява към този момент близо 4 месеца. Младежът е един от ВИП арестантите, които ще посрещнат Рождество Христово зад решетките.

За разлика от Арабаджиеви някогашните им съдружници и другари семейство Баневи ще посрещнат Коледа на топло в ареста, а не в топлите страни. Те бяха задържани във Франция, а от три седмици са у нас. Докараха ги в България навръх имения ден на Николай Банев и от този момент съдът отхвърля да ги пусне на независимост. Приватизатор номер 1 и брачната половинка му са упрекнати в пране на пари, заграбване от приватизирани фабрики и укриване на налози.

Зад решетките също може да се чества Коледа, само че не в лукса на личното имение в полите на Витоша. Алкохолният необут Миню Стайков също ще посрещне Рождество Христово в ареста. Той е на топло от 5 септември поради обвиняване за произвеждане на незаконни цигари в Карнобат. Коледа не е единственият празник, който Стайков ще означи зад решетките. На 11 ноември той навърши 57 година в килията, където е настанен. За разлика от него на независимост е синът му Стайко, който е упрекнат задочно като член на незаконната група на татко си.

29-годишният мъж се търси с алена бюлетина на Интерпол за повторно и продължава да се крие. Първият беше в края на 2012 година, когато го търсиха за данъчни закононарушения, само че тогава делото му се размина. Посрещна Коледа на независимост и се съобщи през февруари 2013 година Не е изключено това да се повтори и в този момент. Със сигурност обаче на Коледа и Нова година Стайкови ще бъдат на 3 места - Миню Стайков в ареста, Стайко в неопределеност и брачната половинка му Рени - у дома, тъй като против нея няма повдигнати обвинявания. Разделено на 3 места за огромния празник и за Нова година остава и фамилията на Бирмите.

Най-малкият от пернишката фамилия, упрекнат за 4 заводи за незаконни цигари, е Жоро Бирмата. Той се търси с алена бюлетина от Интерпол. Брат му Антон се съобщи пръв и към момента е в ареста. Бащата Евлоги също се яви след няколко месеца, само че го пуснаха на независимост с парична гаранция от 50 хиляди лева и на Коледа ще бъде у дома или в ресторант “Кошарите ", който купи преди 2 година от Коко Динев. Така тримата мъже от семейството няма да могат да вдигнат наздравица дружно нито за Коледа, нито за Нова година.

Най-заплетено е ситуацията на някогашната кметица на регион “Младост " в София Десислава Иванчева, макар че тя не се вписва в профила на семействата нагоре. Иванчева е освободена под домакински арест от първата инстанция след 8 месеца на топло. Всъщност това стабилно фразеология е много друго от действителния живот - в ареста е много студено, написа " 24 часа ". Парното бе пуснато след тъжба на дребния Арабаджиев, че му е студено, и му бе разрешено да внесе термобельо и шапка. Втората инстанция ще се произнесе след Коледа, тъй че сигурно ще може да се радва на фамилния уют в квартала, който управляваше, преди да я арестуват с пачките в служебната кола.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР