Ветко и Маринела Арабаджиеви не са на почивка, а се

...
Ветко и Маринела Арабаджиеви не са на почивка, а се
Коментари Харесай

Ветко и Маринела Арабаджиеви се укриват, не са на почивка, заяви шефът на Спецпрокуратурата

Ветко и Маринела Арабаджиеви не са на отмора, а се укриват. Такова мнение изрази заместник-главният прокурор Иван Гешев, началник на Специализираната прокуратура.

" Към момента на провеждането на дейностите по следствието са се намирали във Франция, в този момент не мога да кажа къде са. Предприети са всевъзможни вероятни дейности за издирването им. Обявени са за търсене както от Интерпол, по този начин и с европейска заповед за арест. Така че не са на отмора, а се укриват ", съобщи пред Нова тв Гешев.

Той посочи, че прокуратурата не е желала мярката за неотклонение на Вълчо Арабаджиев да се гледа при закрити врата, това е било искане на юристите.

" Защитата се тормози, прокуратурата не се тормози от нищо ", съобщи Гешев.

По думите му семейството е разработвана от месеци.

" Периодът е от януари, само че поради открити доказателства ще бъде уголемен. Едно от откритите неща е екселска таблица от 2008 година досега, в която в табличен тип са разказани невнесените налози единствено от захарния комбинат в Пловдив от 2008 година до сегашния миг, надлежно и компаниите, през които е станало това.

Тази сума, съгласно тази таблица, е десетки милиони левове, може да станат и над 100 милиона ", съобщи Гешов. " Явно ще бъде уголемен интервалът на следствието ", добави Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР