Ветко и Маринела Арабаджиеви били жертви на Мартин Божанов –

...
Ветко и Маринела Арабаджиеви били жертви на Мартин Божанов –
Коментари Харесай

Ветко и Маринела Арабаджиеви били жертви на Нотариуса, той успял да ги прецака

Ветко и Маринела Арабаджиеви били жертви на Мартин Божанов – Нотариуса. И освен – банкерът Петя Славова също е била изнудвана от него.

Ветко и Маринела са употребявали услугите му с цел да освободи сина им Вълчо от следствения арест. След това те се обърнали към него с цел да приготви и върне екстравагантните олигарси от Испания у нас.

Припомняме, че на 1 септември 2018 година хотел “Маринела ” почерня от качулки, а Арабаджиеви бяха упрекнати в крупни данъчни закононарушения

Твърди се, че точно Нотариуса им подшушнал по кое време да избягат от България. Той обаче пропуснал да ги предизвести да вземат със себе си и Вълчо. Така младежът се озова зад решетките, изкупвайки грешките на родителите си.

След това Нотариуса не съумял да им уреди бързо излизане от родния арест. Той ги убедил да се предадат с уверението, че ще лежат най-много 72 часа. Но вместо това престоят им на топло се проточи месеци наред, което разсипа здравето на Маринела. Тя към момента се възвръща от ужаса. Още по-тежко изтърпя ареста си Ветко, който бил на крачка от лудостта, в случай че имаме вяра на съкилийниците му.

Вместо да се забърза с стартирането им под домакински арест, Нотариуса ги изнудвал за още по-големи суми

Известните богаташи били принудени да му се регистрират в кеш всеки месец, макар че сметките им бяха запорирани.

Наглият Божанов също така  упорствал Арабаджиеви да му водят нови тлъсти клиенти. Най-много го блазнел свата на олигарсите Миню Стайков, както и Веселин Денков, чиято половинка Ивайла бе в тясното обграждане на Маринела по това време. За негово злощастие Денков и Стайков излезли костеливи орехи. Те отказали станат жертви на рекета. Нещо повече – Ивайла Бакалова единствена се осмели да покаже лицето му пред обществото, представяйки сензационни и скандални записи по какъв начин той изнудва мъжа й със стотици хиляди евро.

Най-големият провал на Нотариуса с Арабаджиеви бе фактът, че те излязоха на независимост не с помощта на него, а поради променената политическа настройка през 2021 година Тогава Политическа партия и Демократична България пристигнаха на власт.

Още по-мътни и кървави били връзките на Нотариуса с банкерката Петя Славова

Тя се прочу с източването на тлъсти суми от сметките на вип клиентите на “Инвестбанк ”, измежду които бе и разстреляният варненски предприемач Боби Манджуков. Славова разчитала Мартин Божанов да замете следите на закононарушенията, само че вместо това била принуждавана от него да му трансферира скъпи и лъскави парцели от портфолиото си. Така тя таила вярата, че няма да я застигне ориста на Маринела Арабаджиева в пандиза. Според близки до банкерката, тя му се отчитала безусловно месеци преди разстрела, тъй като тайните, които той знаел били прекомерно тежки и рискови.

Припомняме, че адв. Велимир Атанасов и съдружникът му Мартин Божанов са сътрудници в консултанските сдружения „ Бърд Консултинг “, „ Холк Консултинг “ и „ ИБ-Консултинг 1 ”. Именно тези сдружения с шеф Мартин Божанов са и главните консултанти на „ Инвестбанк ” и персонално на собственичката Петя Славова. Нещо повече – тези компании са най-доверените съветници на Славова, представлявайки банката по най-важните каузи.

В светлината на сходни разкрития, органите на реда все по-активно пробват да съберат данни и за останалите му жертви, попаднали в клопката на Мартин Божанов-Нотариуса, с цел да подредят пъзела от рекет и измами по високите етажи на хайлайфа и ъндърграунда.

Източник: crimesbg.com
Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР