Ветеринарен лекар от Варна разобличи довчерашния депутат от БСП и

...
Ветеринарен лекар от Варна разобличи довчерашния депутат от БСП и
Коментари Харесай

Ветеринар скапа Бузлуджата на Борислав Гуцанов

Ветеринарен доктор от Варна разобличи довчерашния народен представител от Българска социалистическа партия и оргсекретар на партията Борислав Гуцанов в редовно неплащане на задължения към клиниката му във Варна. Точно в навечерието на бузлуджанския събор на социалистите Иван Кацарски разкри, че морският офицер цели 2 години не се е издължил на ветеринаря за обслужването и лекуването на домашните му любимци.

Чашата на търпението на Кацарски очевидно е преляла, тъй като с изключение на в коментар под обява на Гуцанов от през вчерашния ден във връзка огромната конференция на алените преди събора, с която той се похвали, мъжът изригна и в персоналния си профил.



" Борко, за какво не си плащаш дължими суми за обслужване на домашните ти любимци? Чакаме те към този момент две години, дай добър образец за правилно отношение като длъжник освен на галасоподаватели, а и към хора,на които дължиш пари. Или изповядваш максимата, политик съм, дебитор никому не съм?!!! ", сърдит е ветеринарният доктор.

И добавя:

" Този човек дължи пари на компанията ни към този момент две години. Явно изповядва максимата, политик съм и на никого не съм дебитор! А другояче безпардонно жена му (Моника Гуцанова - б.р.) продължава да ни посещава и твърди, че няма проблем за дължимите суми. Аз знам, че за тях няма проблем, само че за нас има ".



Кацарски ръководи Обединена ветеринарна клиника във Варна, като поставя грижи и за диви животни.

Неприятностите за Гуцанов обаче очевидно занапред предстоят, откакто различен варненец твърди, че негов прочут е " изгорен " с над 100 000 лв., " посредством " на социалиста. Преди години той завоюва дело в Страсбург против България за над 40 000 лв. поради противозаконния му арест и обиск на дома, до момента в който бе началник на общинския съвет в морската столица.

Редакцията на Lupa.bg остава разполагаем за право на отговор от господин Гуцанов.

2

Like

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР