Ветераните на Етър се събраха на традиционния си предколеден купон

...
Ветераните на Етър се събраха на традиционния си предколеден купон
Коментари Харесай

Ветераните на Етър си спретнаха предколеден купон

Ветераните на Етър се събраха на обичайния си предколеден ваучър – за десети юбилеен път в кръчма „ Хаджи Минчо” при общителния хазаин Григор Шиков. Сбирката им бе почетена от кмета на Велико Търново Даниел Панов, предприемачите Александър Нанков, Пламен Дешков, кмета на Сухиндол Пламен Чернев, шефовете в Етър Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев, ръководителя на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев и други

Десетки огромни футболисти на Етър пристигнаха – от най-възрастните: 83-годишният Иван Кръстанов, Тодор Маринов, Йордан Ценов, Стефан Чакъров, Стефан Величков, Васил Матев и така нататък до „ най-младите” – шампионското потомство на Илиян Киряков, Калоян Чакъров, Сашо Христов, Георги Георгиев…

С едноминутно безмълвие бе почетена паметта на отишлите си през 2018 година Петър Хараламбиев, Здравко Петрунов, Стефан Донев и Димитър Кушев.

Председателят на Клуба на ветераните Георги Трендафилов пожела на всички присъстващи да са живи и здрави и благодари на всички, които оказват помощ на Етър, като регистрира, че „ виолетовите” приключват една доста сполучлива година.

„ Пожелавам ви следващата година да сме в същия състав, тъй като това е една доста хубава традиция – съобщи кметът Даниел Панов. – Благодаря ви, че сте дали основата на футбола във Велико Търново, а всички след вас го не престават. Много е мъчно със средствата, само че с общи старания се оправяме и тимът ни е на добра позиция сега, уповавам се това да продължи. Няма по-голям заряд от това да видиш един цялостен стадион с младежи, които идват да гледат мачовете на Eтър, сподели Даниел Панов.

„ Скъпи етърци, желая да ви поздравя с настъпването на светлите празници. Всички ние, които сме се докоснали до „ Етър”, сме част от историята на клуба. Всеки един е значим за Етър и историята на града. Отборът в този момент върви добре, само че той се е доказвал неведнъж през годините, за което ви благодаря. Пожелавам ви да сме единни – това е най-важното. Всеки един е персона, само че най-важното е да сме заедно”, съобщи в приветствието си Александър Нанков.

Присъстващите събраха и парични средства за двама от ветераните – Николай Коцев и Георги Луканов, които им бяха връчени от Георги Трендафилов. Ръководството на Етър пък връчи грамоти на всички някогашни футболисти-ветерани за принос в развиването на футбола във Велико Търново. От Клуба на ветераните благодариха особено на кмета инж. Даниел Панов и на спонсорите за днешната демонстрация Пламен Дешков, Стефан Ларинов, Александър Нанков, Красимир Калчев, Георги Марков и Пламен Чернев.

фотография: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР