Ветеранът в гейм индустрията и дългогодишен сценарист на Mass Efect

...
Ветеранът в гейм индустрията и дългогодишен сценарист на Mass Efect
Коментари Харесай

Мак Уолтърс се приседини към NetEase

Ветеранът в гейм промишлеността и дълготраен сценарист на Mass Efect Мак Уолтърс към този момент е част от управлението на Worlds Untold, компания за разработка на видеоигри, основана от китайския издател NetEase, предава Game Developer. Уолтърс е старши сценарист на първия Mass Effect, водещ сценарист, както на Mass Effect 2, по този начин и на Mass Effect 3, след което персонално управлява работата по Mass Effect Legendary Edition. Част от BioWare от 2003, той работи за малко по Anthem, както и по Mass Effect: Redemption. Преди да напусне BioWare по-рано тази година, Уолтърс заема ролята на шеф продукция на Dragon Age: Dreadwolf.

В Worlds Untold Уолтърс става част от мощен екип, в който личат имената на разработчици, като шефа по звука Сотаро Тоджима (Metal Gear Solid, Halo), шефът по продукция Елизабет Лехтонен (Dragon Age и The Sims), художественият шеф Рамил Сунга (Mass Effect Andromeda, Anthem) и софтуерният шеф Бен Голдстийн (For Honor, Assassin’s Creed IV: Black Flag).

„ Започваме със основаването на светове, за които всички ние сме си мечтаели да открием, а по-късно ще сложим играчите във водещата роля в най-незабравимите завършения. Екипът на NetEase споделя визията и пристрастеността ни да използваме последните технологии, с цел да създадем допустимо най-хубавите игри “, написа Уолтърс. Първият план на студиото се разказва, като екшън приключенска игра с деяние в близкото бъдеще и в свят изпълнен с тайнственост и многообразие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР