Ветеранът Тим Кейхил попадна в окончателния състав от 23-ма футболисти

...
Ветеранът Тим Кейхил попадна в окончателния състав от 23-ма футболисти
Коментари Харесай

38-годишен австралиец се нарежда до Пеле

Ветеранът Тим Кейхил попадна в окончателния състав от 23-ма футболисти на Австралия за финалите на Мондиал 2018 в Русия. 38-годишният нападател ще получи късмет да взе участие и да се разпише на четвърто международно състезание, с което може да се подреди до легендата Пеле и до германците Уве Зеелер и Мирослав Клозе.

Кейхил, който има 105 мача за националния тим и е водещ изпълнител с 50 попадения, напролет игра в британския втородивизионен клуб Милуол, само че не съумя да се разпише в 10 срещи.

Холандският експерт Берт ван Марвайк селектира трима вратари, седмина бранители, шестима полузащитници и седмина нападатели.

Само трима футболисти играят в австралийската А-лига и това са 19-годишният Даниел Арзани, Димитри Петратос и Джош Рисдън, а Марк Милиган също попадна в състава на Австралия за четвърто следващо международно състезание, макар че не записа нито минута присъединяване на Мондиал 2006.

Отборът изкара 2-седмичен лагер в Турция, където записа и впечатляваща победа с 4:0 в контрола против Чехия.

" Много съм удовлетворен от отношението и желанието за работа на всички играчи по време на лагера в Турция. Това ненапълно затрудни моята работа, тъй като всеки един даде всичко от себе си и за мен беше мъчно да дефинира окончателния състав и да се откажа от някои момчета ", разяснява Ван Марвайк.

Последната инспекция на Австралия преди Мондиал 2018 е в Будапеща против Унгария на 9 юни, а седмица по-късно е първата среща на тима от Група " С " против Франция. Съперници в групата са още Дания и Перу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР