Ветеранът на информационните емисии на Нова Ники Дойнов няма време

...
Ветеранът на информационните емисии на Нова Ники Дойнов няма време
Коментари Харесай

Ники Дойнов няма време да се нахрани от работа

Ветеранът на осведомителните излъчвания на Нова Ники Дойнов няма време да се храни пълноценно – с първо, второ и десерт, видя HotArena .

Обедната му отмора е толкоз къса, че стига единствено за сандвич. А даже и в дребното си минути за консумация на питка с шунка, топ новинарят отново е заставен да работи, видяха папараците ни.

Малко след 14 часа предишния ден Дойнов слезе самичък до ведомствения стол на малкия екран, с цел да се поддържа с калории. Колегите му към този момент се бяха наяли и в заведението липсваше тълпа, та Ники нямаше потребност да се реди на дълга опашка. Той остави преносимия компютър си на една от масите, след което отиде до витрината с изложените за обмен манджи и им хвърли бърз взор.

„ Супата топчета ни беше страхотна, само че свърши. Остана пилешка ”, осведоми го продавачът, а водещият на новините изясни, че времето го притиска и ще би трябвало да се задоволи единствено със сандвич. „ Напълни ми една багета с салам и кашкавал, а постави и няколко резена домати ”, заръча топ журналистът.

Сухоежбината излезе на ниска цена на 47-годишния водещ – единствено 3 лв. . Сметката той заплати с монети, видяха през обективите си фотографите на „ Уикенд ”.

Получил сандвича си, изгладнелият Дойнов на часа заръфа хлебчето и едвам по-късно отиде на масата при преносимия компютър си. Докато поглъщаше скромния си обяд, Ники четеше новинарски уеб сайтове на компютъра си, с цел да е в час със събитията по света и у нас. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР