Ветеранът Марсело рискува да бъде наказан “солено заради обида към

...
Ветеранът Марсело рискува да бъде наказан “солено заради обида към
Коментари Харесай

Марсело обидил рефера с много си зле, рискува допълнително наказание

Ветеранът Марсело рискува да бъде осъден “солено ” поради засегнатост към основния арбитър в миналия мач на Реал Мадрид против Елче от Купата на краля. Бразилецът беше изпъден с пряк червен картон в 102-ата минута, когато препъна футболист на противника, който беше останал самичък против вратаря.

Esta ha sido la expulsión de Marcelo por este hombre que se llama árbitro
— TeleMIERDA (@17Danini)
Заради самото изпъждане левият бек ще бъде глобен за една среща, само че се оказва, че по отношение на тази обстановка в отчета си реферът Фигероа Васкес е написал, че Марсело се обърнал към него с думите “много си зле ” (еres muy malo - на испански).

За тъкмо същата имитация към Матеу Лаос през 2019-а година Усман Дембеле от Барселона получи глоба от две срещи. Тогава той недоволстваше от изпъждане на Роналд Араухо. Ето за какво в този момент Марсело е застрашен от наказване за три мача.

Както е известно, настрана Реал съвсем несъмнено няма да може да разчита и на другите си петима южноамериканци, тъй като те са с повиквателни за националните отбори на Бразилия и Уругвай за международните квалификации първоначално февруари.
 Сериозен удар по Реал Мадрид поради международните квалификации Сериозен удар по Реал Мадрид поради международните квалификации
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР